onsdag 4. januar 2006

Festen er i gang

Ja, festen er i gang. Strålingen er over. Livet er kommet igang igjen. Pass opp for vårens kvinne. 2-3 måneder med rekreasjon, så er jeg på plass igjen. Aldri den samme, nå har jeg lært. Før hadde jeg hele tiden mål, også mål jeg ikke nådde. Noe å strekke meg etter kallte jeg det. Fint, så lenge kroppen henger med. Nå er visjonen viktigere enn målet. "Leve mest mulig". Hvis du leser et intervju med en 60 åring, og de får spørsmålet: Hva savner du å ha gjordt i livet? Så svarer de aldri at de skulle vært mere på jobb. Det er tid til turer, lese, venner etc. de svarer og hva sier dette meg nå. Jeg gleder meg til å begynne på jobb, og jeg skal gjøre en god jobb. Jeg jobber i Kulturenheten og har en raus arbeidsgiver. Ikke nødvendigvis lønnsmessig, men menneskelig. samt interessante oppgaver. Det er en prosjektlederstilling som går ut i desember, basert på eksterne midler. Mind the Gap heter prosjektet og gir ungdommer mestringsmuligheter med å lage musikk på data. De kan også lære seg instrumenter. Jeg trives godt. Jeg får ting til å virvle og stillingen er skreddersydd for meg, men nå skal jeg bare bli frisk så skal jeg arbeide bedre etterpå. Her gjelder det å kanalisere energien, så jeg blir frisk før jeg setter igang og forbruker energi. Har tro på den rekkefølgen. Kanksje har jeg ikke jobb etter jul, men det bekymrer meg ikke. Jeg tror at det er bruk for Bettyer her i verden, om ikke annet, så kan jeg gå med avisen eller posten eller skrive låter eller blog eller bok.


Det veltet inn over 10 lesere på bloggen i dag og da kan jeg ikke dy meg. Skal prøve å skrive en gang i uken. Et mulig overkommelig mål. Det står i høy prioriteringskonflikt med andre gjøremål i familien, men samtidig så har jeg jo alltid drømt om å skrive og dette gir god trening og mening og det nytter i grunnen ikke å utsette ting i livet. Plutselig er det hele forseint. Vi regner jo med å bli gamle hele gjengen, men hva vet vi? Er vi i form da? Og gidder vi å ta tak i det da? Vi kan snyte oss sjøl for mye gitt. Legger ved en tekst som forøvrig passer til temaet, som jeg skrev på 1990 tallet, da 2 av gutta i bandet hadde 2 jobber hver, spilte i 2 band hver og studerte musikk + +. "Forseint" heter den, vi spiller den i dag og.

Apropos hvor mange lesere det er på bloggen min er noe alle kan gå inn og se. Trykk på SITE METER på høyre siden av teksten. Det går ikke an å se hvem som leser, men at noen leser. Det har vært bra med lesere på Julebloggen. Over 250 besøk. Som leser kan du også abbonnere via RSS. Jeg skal ikke tipse noen den kommende uken om at jeg skriver blog etter julen, for å se om anatll lesere øker likevel. Gutta gjør lekser på kjøkkenet og jeg sitter med bærbar pc. Det koster å holde fast i noe eget, når 4 stykker spør om noe hvert 1/2 minutt. Jørgen er her og han må jeg produsere 7. klasse matte oppgaver til, en luring som elsker tall. Det gjorde i grunnen jeg også på skolen. Tall var gøy.

Nå telles det ned til middag her. Som sagt festen er i gang. Betty

Alt han skulle


Her e sangen om en mann vi alle har kjent
En som aldri dekket sine savn
En som alle visste var en stille mann¨
En som aldri tok et sprang

Nei han fortalte aldri til noen noen gang
Om henne som han elsket
Og virket i sin verden over alt – Over alt

Han brant inne med sin drøm, gikk aldri ut
Han hadde aldri kjempet for sin gavn
Hans liv ble bygd på
Håp og tro og kjærlighet
Men han hadde aldri sloss for savn

Nei han fikk aldri sagt fra – Aldri kysset hennes munn
Aldri sagt min kjære - Han fant aldri på non saklig grunn

For seint For seint
Alt han skulle sunget ut - Det brenner i hjerte
Det banker i hans blod -Alt han skulle sunget ut

Han var den som kunne alt om teori
Og løse alle problem som ble til
Han var dyktig i sin jobb det gav han ro
Men til kvinnen var det en skrøpelig bro.

Nei han fikk aldri sagt fra – Aldri kysset hennes munn
Aldri sagt min kjære Han fant aldri på non saklig grunn

For seint For seint
Alt han skulle sunget ut - Det brenner i hjerte
Det banker i hans blod - Om alt han skulle sunget ut

Gitarsolo – Blås solo

Nei han fikk aldri sagt fra – Aldri kysset hennes munn
Aldri sagt min kjære Han fant aldri på non saklig grunn

For seint For seint
Alt han skulle sunget ut - Det brenner i hjerte
Det banker i hans blod -Alt han skulle sunget ut
For seint – For seint – For seint – For seint – For seint
betty

Ingen kommentarer: