tirsdag 13. mars 2007

Creacion de entradas!

Dette er magisk! Det går sikkert an å sitte her og ikke ha det magisk også. Men jeg har det magisk, og fordi det bare er en uke, må jeg ta det inn dobbelt så sterkt. Det er jeg god på. Det er sjølukten, det er været, det er ungene som fryder seg og andre som kuler ned. Det er folk som drikker pils kl 12 om dagen og det er gåturene jeg legger bak meg iført skjorts. Det er dette avbrekket fra hverdagen og det er lading av batterier. Det er syden.

Jeg har ikke vært i kontakt med bloggestemmen i det siste, og da kan jeg ikke skrive. Men i dag gikk jeg og snakket bloggestemmen og da er det okei. I psykriatrien kalles dette schizofreni, jeg klarer meg med en blogg. For det handler ikke om å tøre å være personlig, eller privat når jeg vil det, det handler om å ha lyst.

Og det er jo litt sorry for de som leser og virkelig følger med, men sånn er det frie liv, vi får ta det vi får og være fornøyd med det. Jeg ser at pga bloggepausen, så detter lesertallene. Det får så være. I fjor på denne tiden hadde jeg 15 lesere fast per dag og nå er dere over 100. Jeg har lenge vært oppe i 150 lesere i snitt, men da skrev jeg hver dag og veldig personlig og det kan ikke alltid være slik.

I dag stod jeg opp før solen og gikk meg tur. Litt i seineste laget, fordi solen gløttet frem og varmet veldig. Turen går rundt og rundt på hjerteøya, med mp3 spilleren min. Shit at jeg ikke skiftet ut eller la til flere låter, men det funker med det jeg har. Og som en ekte vokalist i BBBB så har jeg selvsagt låtene våre der også og Forventet er en bra marsjsang. Det suger godt av den, og så gleder jeg meg til konsert i Bergen.

Jeg må gå meg i form. Det er masse folk som går her og det er folk som er 30 år eldre enn meg, som går fra meg, runde på runde her. Jeg har vært i bedre form ja. Første året jeg var her, sprang jeg i 45 minutter på hjerteøya hver morgen. Nå går jeg 5 runder. Men i allefall, det er da noe og historien min sier at det er greit.

I fjor hadde jeg lyst til å forklare andre at jeg kan ikke sole meg pga stråling etc., i år gir jeg faen. Jeg bare er! Jeg trenger ikke å forklare noe som helst. Jeg skylder ingen noe her. Heller ingen andre steder. Hvis jeg regner i mengder kontakten andre har tatt med meg når jeg har vært syk og i rehabilitering, så skylder jeg ingen noen verdens ting.

Men så er ikke vennskap noe regnskap, men for oss som har bært mye, er det greit å gå igjennom et slags bilde eller kall det regnskap i hode, for å sortere hvem man har, ikke har etc. noen ganger i livet. «de andre» har jo i tillegg vært friske. Nok plass på syt.

Der sluttet plutselig bloggestemmen å virke igjen. Det er pussig. Sikkert fordi jeg «messer» om tapte greier. Kanskje jeg ikke tør å gå videre selv? Dette må jeg finne ut av. Det har også handlet om at jeg har lyst til å være enda mere personlig, men ikke skal være det her. Og da mistet jeg litt lyst til å være halvpersonlig en stund.

Jeg tåler luksus! Ingen tvil om det. Jeg elsker luksus, kjenner jeg. Anfiet til Bjørn Lyng er luksus og jeg synes jeg kler det. Jeg ser at folk ser, men med tattooer her og der og en mann med ryggsekk til stranden, så sier jeg ikke noe på det. Jeg elsker hytteliv, med utedo og teltliv med primus og, men dette gir meg tankero og nye friske fraspark. Nå sitter jeg ute i lobbyen, her er det dekning. Litt pusterom fra gjengen er godt det.

Ferie betyr også forholde oss til alles behov og maset om penger og spillehall og hvor mye kan vi bruke der, er også en del av ferien. Egentlig så kjenner jeg at en uke, kan kalles avbrekk, men ikke ferie, sånn bokstavlig talt da. Det er først etter en uke at en skjønner hvordan ferie funker liksom. Sånn sett er det greit her, fordi vi vet hvor alt er, fra supermarked til strand, til fjellturer og beste spisested. Jeg kaller dette
for en voksen lekegrind. Alt hva hjertet begjærer finnes innenfor her.

Nå skal jeg nyte de siste timene med sol. I dag har det vært litt skyet vær, greit for meg som ikke får lov til å bade. Og jeg som elsker å bade. Men jeg har psyket meg opp til å sitte og se på at andre gjør det jeg elsker. Og jeg tar det med godt humør, om under et år har jeg alt på stell og kan bade med her.


God kveld hvor du enn er,

Betty

7 kommentarer:

Skippern sa...

Kos deg i varmen, jeg har blitt solbrent på nakken igjen, kan være skummelt å gå rundt uten t-skjorte i varmen, men jeg klarer meg. Gleder meg til å komme hjem igjen, bare 2 uker igjen nå. Kommer nok til å savne Brasil....

Tonita sa...

Så bra at du er på plass på Hjerteøya - jeg ble en stund litt redd for at det ikke ble noe av turen.
Nyt, nyt, nyt.
Min egen uke litt sydover var fin - og med en dagsseilas med vind, blå himmel, bølger og sol som avslutning er jeg deilig nyfregnet og tåler ukene fram til påske.

Avbrekk er bra, - og du klarer å få med deg masse, - selv uten egen direkte soling og bading av ny pupp!

=Anja sa...

Jeg å synes det er vanskelig å være halvpersonlig
Enten er det full utlevering- eller så er det halvsyke tulleposter
Håper du storkoser deg, Betty-
og gleder m t å se deg igjen!

Ps: Klarte ikke å åpne siste mob. meldinga fra deg..
Tuareghilsen
Slutt

Anonym sa...

Så fint at du tar et avbrekk, Betty! Lurt! Og takk for fin post igjen! Kos deg masse og slapp av! Gi deg selv det du trenger - med god samvittighet!

Lilly Craft sa...

Kos dæ da, Pus!

Her e det næmlig regn og litt guffen vind. Itj nå shorts-tura her einnda, nei!

Vi har begynt å øv te blogg-treffet. Sexy kjæm hu å! Va å snakka med Roar, innehaveren på kafè Filter sammen med anja på søndag. Trivelig fyr det.

Det blir koslig nedpå der sjø. Trur det blir høy trivselsfaktor der å.

Marit sa...

Hei, kjære Betty!

Tenk, første gang jeg kommenterer - så rart, så lenge som jeg har fulgt med og lest her.

Håper du storkoser deg! Er nok herlig, kan jeg tenke meg. Har forkjærlighet for det stedet selv, da min familie har noen uker der hvert år. Hjerteøya er kjært (: Gått mange turer der jeg også, og fundert og trasket.. Gleder meg til neste gang jeg er der.

Da jeg leste dette innlegget tenkte jeg jaha, derfor jeg ikke så damen på konsert i kveld da ja. Men konserten gikk fint, de er så flinke gutter, jeg er så glad i dem, og i musikken. Kanskje jeg ser deg på neste? Eller kanskje neste BBBB? Det hadde i så fall vært stas.

Stor klem i natta!

-Marit

Betty Boom sa...

Skippern: din far har sammmmme sjegget som du og du blir så stolt.

Jeg skrev et langt svar til alle på disse kommentarene, men mistet det med å trykke på feil knapp, så jeg sier bare: tusen takk alle og jeg skal gå en ekstra tur på hjerteøya og jeg skal tenke på akkurat dere i morgen

Betty