onsdag 25. april 2007

BORN TO BE WILD

READY AIM GO

I dag tok jeg sykkelen ut ja, herlig det. Kjørte rett på en øvebane, kjørte slalom og bråbrems. Det sitter som en kule. Skulle gjerne hatt større sykkel, men nå har jeg nye dekk, og jeg både kjenner og kjører godt på sykkelen.

Tro det den som kan, men det er en merkelig greie å bli friskere. Hva var det jeg holdt på med før? Kan mitt vanlige liv begynne nå? Så går jeg på en Pilates trening og henter sykkelen min og er helt skutt igjen. Overskuddet er ikke som det var. Det forventer jeg ikke heller, så jeg får trene, hvile, trene, hvile. Det å sitte i ro og ikke gjøre noe, som syk - det har jeg behersket, men nå er utfordringen å sitte i ro og ikke gjøre noe som frisk. Tvert jeg kjente litt overskudd, så fikk jeg behov for å brenne kruttet med det samme. Men jeg vet at etter en treningsøkt, så må jeg ta an ned, for å bygge opp og ikke bryte ned. Øver meg på å ha en rolig og fornøyelig sommer i egen by. De store turene er allerede tilbakelagt i år.

Kl er 18 og jeg gleder meg til å legge meg. Skjønner?

Så jeg kjøpte meg noen jordbær, har dynket de i pepper og balsamico-eddik, og med et glass rødvin til, så ble det supert, og det på en onsdag. Ja, mye antioksydanter i vin, rett og slett kreftforebyggende. Vinen heter WOOLUNDRY og er Australsk, har skrukork, så du kan spare :-) og koster 85 kroner. Den fikk en 6`er i Adressa og den er god.

Jeg gleder meg til trening i morgen. Pilates var en tøff time, men rolig, så i morgen skal jeg pompe på sykkel. Fredag blir en nice dag. Skal på LUMSK konsert med en gjeng. Aun, min bonussønn nr. 1 er hjemkommet fra Brasil, nygift. Han blir også med. Æ glær mæ, rett og slett. Får besøk fra Årdal i helgen og skal til Amsterdam neste uke. Jobber med et foredrag jeg skal holde i Steinkjer før jeg drar, og skal ha en mini-øving med bbbb. Joda, det skjer da litt.

Jeg synes det er supermorsomt med gjesteboken og er glad for dere som har lagt inn hilsen. Fortsett med det.

God kveld,

Betty

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vel, jeg må være inne en den kommende måneden pga pollen som nå vil øses ut over en stakkars Sexy. Det er litt greit, for jeg må lese til eksamen, men isspising i gresset huskes på med trist glede.

Den tid det var mulig...

Betty Boom sa...

Blir mye blogging i tiden fremover da, kjenner jeg deg rett :-)

Det tar bare 10 minutter å spise en is i gresset!!!!!!!!!!!!!

Betty

Skippern sa...

Hei Betty, gleder meg til konsert i morgen. Her er en link til min nye blogg Becoming Imigrant