onsdag 27. februar 2008

I Flytsonen------------- Hardt å holde sit-upen, når blitzen er treig på kameraet. En ting er at Gunnar er en kjekk, ung mann, som er PT trener på SATS, men han er tusen år gammel og. Jeg lærer noe nytt om meg sjøl hver gang vi treffes, og det er dødskult. I dag snakket vi om hva vi vil ha ut av livet. Om det å gjøre seg tydelig i terrenget. Om valg - at det går ikke an å se bortenfor valget, før valget er tatt (MATRIX), om egenansvaret og erkjennelser. Om at det ikke går an å adressere dårlige følelser på andre, følelsen er en eier av sjøl. Hvis en klipper forsøket på adressering, så kan en finne ut av seg sjøl og hvorfor en reagerer. Og hvis en ikke føler seg sett, og synes synd på seg sjøl av den grunn, så er det bare ens eget ansvar. Jeg digger sånne samtaler. ------------------------------------ Denne armen løfter jeg 16 kilo på. ---------------------- Lymfeødem armen løfter jeg 4 kilo på. ---------------

Gunnar har lurt på meg 2 kilo ekstra på vektene lenge og jeg har ikke bemerket det:)

Og sånn går no dagan, dedikerte, fokuserte, svømte 1000 meter også i kveld, i Pirbadet riktig nok. Så nå er jeg klar for bedding.

Er inne i en god arbeidsperiode her.

God kveld,

Betty

12 kommentarer:

Livs lerreter og annet sa...

Du er en inspirasjon til gode forsetter når det gjelder trening. Jeg gikk i gang med skikkelig trening igjen etter et halvt år med noe som gå bare utholdne muskler, men ingen kondisjon. Du verden hvor deilig det er å bruke kroppen så en blir god og svett! Men så flink som du er blir jeg neppe, litt for gammel tror jeg.
Ha en fin dag!

vibeke sa...

1000 år! Jøye meg, da holder han seg godt :-)
En får jo trent både skinn og sinn når man har en slik trener - som kan få deg til å løfte 16 kg samtidig som man får gode samtaler om livet.
Det høres bra ut.

Betty Boom sa...

Liv: Stå på! Innsats har ingen alder. Og vi kan fornye oss hele livet. det gjelder å holde fast, til du kommer over kneiken, det blir resultater av det, garantert. Det skal jeg vær et levende bevis på, men det koster så klart!

Vibeke: Sinn er vel alfa o mega å trene. Sinnet må på tredemøllen også. Nå må jeg inn å se på din side, hvordan det går med deg :)

Laila sa...

Jeg ble litt nysgjerrig på det du skrev her:

«Om valg - at det går ikke an å se bortenfor valget, før valget er tatt (MATRIX)...»

Hva menes med "bortenfor valget"? (Jeg skulle mene det går an å ta en konsekvensanalyse på forhånd, altså før en tar valget.)

Tonita sa...

Så fint med en trener som også er klok, og som gir noe som samtalepartner.
Tror kanskje du har fått ham fordi du fortjener det!
Flinke Betty!

Tonita
PS lille frk 8 slipper ut av landet på lørdag, sikkerhetssjefen har endelig sagt ja. Håp og tro hjelper.

Betty Boom sa...

Laila: Dette er egentlig en egen post, for temaet valg er svært. Etter som årene går, så har vi en del erfaringer med å ha tatt valg som føles rett, og valg som føles feil.

Uavhengig av dette, og av konsekvenstenking, så SER vi ikke vår egen veg (hva valget gjør for og med oss). Vegen kjennes på kroppen.

Konsekvensanalyse vil ikke fortelle deg hva som faktisk skjer, men du kan finne ut hva som omtrentlig kan komme til å skje og sannsynlig vil skje. Kan gi det veloverveide og intelligente valg, men likevel vil det ikke vise deg veien bortenfor valget, før du har valgt.

Når et valg er tatt, så åpner veien seg og du får en vei å gå, og du kjenner når du går den.

En annen ting er å ta rett valg. Tror mange som meg har tatt valg ut i fra hva andre forventet av meg, så har jeg siden skjønt at jeg gjorde det for å være flink og ikke fordi hjertet mitt ville det.

Ikke så gærnt det, en erfaring det også. Men fremdeles såligger det andre alternativet uprøvd.

Matrix nevnte jeg fordi alle 3 filmene handler om hovedpersonens valg.

Tonita: Vel, jeg tror jo at vi får de møtene vi skal ha på livets vei :)
Ønsker lille frøken 8 god tur og undres fremdeles over Norden praksis jeg også. Foreldrene kunne jo sagt at hun var kidnappet av mormor haha. Lykke til som mormor i noen dager til.

Marit sa...

Flott! Våren er i anmarsj og det er flere som begynner å få en ny arbeidsglød, meg inkludert. Har gått over de anbefalte 10 000 skrittene i dag - jeg har ordnet meg skritteller. ;)

Jeg leste forresten en artikkel treneren din var med i, i Adressa forrige uke. han virker som en dyktig kar!

Ha en flott kveld, Betty

Marit

GundaM sa...

Jøss, som du står på og trener og greier. Flott!
Her har jeg begynt på de tibetanske riter etter et par mnd uten. Godt å komme igang igjen men skulle gjerne hatt en slik trener da ;)
Var og prøvde meg tunika igår, men hos meg strammer jo alt over verarmene....Butikkdamen sa hun syntes da ikke jeg var så stor men altfor stor over overarmene ;)Kunne vært værre!

Travle dager, er lite i "hagen" for tiden men det kommer det kommer...
Flott fredag til deg og dine!

Betty Boom sa...

Marit: Bra jobba! Synes du er flink! Ja, han var i adressa med en annen dame som skal i form. Ha en fin kveld du og.

Gundam: Tunika er ikke noe heldig plagg, sjuleplagg kaller jeg det. Jeg er svær både her og der, men jeg har et annet speil enn "de" har, synes at jeg er fin lell :)

Gleder meg til hagebilder, god helg!

Laila sa...

Betty,
Tusen takk for utdypning!

Teresa sa...

Jeg blir inspirert selv! Han Gunnar virker som en veldig bra PT, ser ut so han gir litt mer av seg enn bare treningsprat. Det er viktig, for trening går like mye på det psykiske som det fysiske.
Stå på!

Betty Boom sa...

Teresa: Gunnar er dedikert og en av verdens beste Tae Kwon Doe utøvere. Kult å være sammen med folk som tenker så vinnende.