søndag 18. mai 2008

Helt Ufarlig!

smile
Da skal jeg heller ikke i dag, gå inn for å skrive en genial post om noe bestemt, men heller kose meg med at jeg elsker å taste, fort, heftig, la tankene flyte, bryte stengsler og barrierer opp i høvve, som holder ordene tilbake, prøve å gi faen i all sensureringen og la det stå til.

Ord med mellomrom. Alle mellomrommene trengs for at ordene skal gi mening, alle pausene i livet behøves for at aktivitetene skal bli forskjellig. Det er underbart og spesielt å ta inn.

Det er utrolig merkverdig å observere hvordan hodet ligger foran tastaturet og greier å luke ut, plukke ord som er ufarlig. Gamle mønstre styrer det vi tenker og skriver. Det er en sann prøvelse å bli fri, og utfordre seg sjøl til vekst. Som Elisabeth sa det i en kommentar. Kreativitetens kokepunkt ligger utenfor comfortsonen.

Det er søndag og det er deilig. Trøndelag er nesten skyfri og det er kaldt. Jeg har dusjet kroppen etter trening og er mere enn fornøyd for i dag (da jeg begynte å skrive om været slakket ordene tempoet :).

Ha en fantastisk uke,

Betty

5 kommentarer:

Anonym sa...

Takk, Betty!
Ha en super uke du også!

=Anja sa...

Sier som Toril Sivertsen i Tomboy:
"It takes some time to be free"-
og j tviler på om noen noensinne blir "helt fri"- eller om det egentlig bør være noe i seg selv

Dett var århundrets mest snusfornuftige kommentar:0/
Slutt

Betty Boom sa...

Lady: fine greier. Vi rockes.

Anja: Derre må du bestemme selv, faktisk.

Anonym sa...

Denne posten er skikkelig bra! Nesten som et dikt :-)

Betty Boom sa...

Hagenpahytta: Tusen takk. Når jeg får kommentarer lenge etterpå, så må jeg inbn og lese det jeg har skrevet på nytt. Denne posten var sånn venstre hånd om kvelden.