mandag 23. februar 2009

MANDAG RULER

Det er bare å ta seg sammen. Det er bare å løfte hjerte og øynene og gå stegene. Det ordner seg. Det er bare å ta styringen, kontroll over eget liv. Være sjæfen sjøl over egen tid og egne tanker. Nytter ikke å sulle bort tiden på bad thinking eller sitte fast i gamle følelser. Det er likt for oss alle, vi må reise oss og brøle litt av og til. Så kommer kraften tilbake og ting kan virke lett som ingenting.

God kveld fra Moholts Perle,

9 kommentarer:

Unknown sa...

Helt sikkert...ikke like "tung" dag i dag som i går...vet ikke helt hvorfor bestandig. Man skal vel ikke det...vite...

Betty Boom sa...

Kari: Livet er Rikt!

Dessuten vet vi at downs ikke varer, de barer er og krever.

Lilly Craft sa...

Thanx!
:D
Prøver å slite meg løs fra stuen, men du vet den der comfortsonen er grei å ty til når man trenger ferie fra utenforverdenen...

Får da gjort litt her hjemme også. Hva har man ikke internett til?
:D

Livs lerreter og annet sa...

Takker for kommentar, Betty! Sliter noe selv om dagene med å komme igang med neste innlæringsøkt. Det er tungt stoff og jeg tror jeg har andre talenter innvendig som gjerne vil ut... :-)
Ha en fin dag!

Tonita sa...

Betty, uten å finlese dagens melding. uten å lese kommentarer, så ståe jeg igjen med den intense fasinasjonen av dine øyne, - og det de signaliserer. Vi har møtt hverandre, og det er ingen tvil om at det er det som gjør forskjellen, selv om jeg hadde lest deg lenge før den tid.
Noen ganger tenker jeg at det du utstråler og signaliserer er skummelt, - fordi jeg er en skikkelig pyse, livredd for alle nye greier.
Men så se jeg tilbake, og ser at du er helt klar, her er det ikke noen frføreriske meldinger overhodet, - ikke noe å være redd for.
Takk - for at du sier dine greier, ten baktanke, uten vikarierende motiver

Betty Boom sa...

Lilly: "Grei å ty til", vet ikke det. Vanskelig å unngå. Gammelt velkjent terreng i comfort-sonen :-) Lykke til med dine prosjekter.

Liv: Når jeg har motstand på innlæring, så lærer jeg inn veldig rolig. Da setter ihvertfall noe seg i minnet, i stedet for å rase igjennom "det hele". Kjør På, Liv!

Tonita: Huff, har hørt det før, at jeg er så skummel, men jeg tror bare jeg er ekte. Jeg må deale med meg selv og den kraften jeg har. Så får andre deale med seg og finne ut hva de tåler eller tør.

Ha en vakker dag, dere!

Tonita sa...

Sender en etterklem, - glemte klemmen i gårkveld!

Anonym sa...

Ah. Dette likte jeg. Oppturblogging. Og kule damer. ;)

Betty Boom sa...

Tonita: Klem tilbake :-)

Dr. Borg: Takk. Opptur kommentar. Prøvde å kommentere på bloggen din men fikk det ikke til Ihvertfall superopptur på bloggen din da :-)