tirsdag 24. mars 2009

Tøre Å Lykkes i Eget Liv del 22

Det har jeg ihvertfall skjønt, at vi damer kan styre mye med psyken vår. Nå har jeg vært i et styremøte med meg selv, og ser at min egen frustrasjon blir transformert til kritikerrøst i blant. Dette bringer meg ikke noe sted. F.eks. "Jeg ønsker meg kontakt, derfor sparker jeg deg i balla". Gir ikke kontakt, ihvertfall. Feiloversetting, rett og slett, og så er det vanskelig å komme seg av dette sporet. Når jeg ikke skjønner hva som skjer, kan intensiteten i dårligheten løpe løpsk, kritikersiden min blir veldig aktivert. Jobber hver dag med å oppføre meg hensiktsmessig i forhold til meg sjøl.

Deilig når jeg oppdager dette og kan endre noe i meg selv. For å dytte/endre andre er verken bra for meg eller dem. Deilig å få oversikt over hva jeg føler.

God kveld,

Betty

4 kommentarer:

Unknown sa...

fikk ikke til å legge inn kommentar i innlegget under, men skulle bare si at denne sangen er noe av det fineste jeg vet...akkurat så sår og rå som bare johnny kunne det...

Betty Boom sa...

Kari: helt fantastisk!!!!!!!!!!!! Håper du har det bra.

apropos sa...

"styremøte med meg selv"!!!
uttrykket er herved stjålet/lånt/annektert. veldig fin betegnelse på det jeg kaller "rydde i hodet". og så høres det så offisielt og fint ut. lettere å overholde vedtak og bestemmelser.

:D

Betty Boom sa...

Apropos: Og sier kanskje noe om verdien av oss selv :-)