fredag 21. august 2009

Under Øyevippene.---------- Aller. aller første bilde av BETTY BANDET -----------------

På tide med en blodpost på Betty42, bare la det strømme ut, ikke holde igjen noe. Holde igjen er faen meg en folkesykdom. Folk er så redde for å være private at de råtner på rot. Men jeg vet at de som synes mest om andre, som står i sitt eget lys, er egentlig bare veldig redde. Nok plass til de.

Det er en turbulent tid og jeg ser for meg en helg hjemme. Det er luksus blitt. Hvert sekund nytes, for det er en annen ting, etterstrebe å å leve i NUET så godt det lar seg gjøre.

Platen min kom ut på mandag, dvs teoretisk gjorde den det og jeg har vel hengt hardt på røret for å få action på systemet. Jeg er ingen BIG STAR og da må man pushe sjøl. Jeg er jo glad for at albumet har strekkode og kan selges i butikk. Greier jeg å selge noen hundre, så kan den komme inn på lister, og da ruller ballene lettere. Håper alle som kaller seg mine venner, kjøper minst en. Jeg trenger det. Har aldri vært glad i tigging, men jeg tror folk skjønner at de må bekke meg no. Det er NU det gjelder.

Du kan forøvrig kjøpe den her (og på platekompaniet i Trondheim i morgen):

KJØP SVART NATT MED Å KLIKKE HER

Jeg er storfornøyd med bandet, det læt som en kule og det skal bli moro og turnere. Har fått masse fine omtaler rundt om i landet. Neste lørdag i Aftenposten. Første intervjuet jeg gjorde var for = OSLO, en ære. Andre var Megafon. Tilfeldig? Det hele gir en mening. Snedig å følge med på hvem de er, de som intervjuer, hva de er opptatt av personlig, hva som svinger for dem, for bladet. Jeg har så godt jeg har kunnet snakket om musikken, for det er den som skal ut no, men det er ikke til å komme forbi dette kreft/rus-greiene. Kari Bu som intervjuet for = Oslo, hadde en annen vinkel på det, enn de fleste. Hun spurte meg om hva jeg synes om metadon og San Patriano, som er en kanonplass i Italia. Da gir det mening. Rus-greiene er jo tilbakelagt og fra langt inn i forrige århundre, så jeg kjenner det ikke på kroppen slik jeg gjorde en gang. Dessuten er jeg BETTY, ikke ex-rusmisbruker eller ex-kreftpasient, men erfaringene fra dette, har jeg tatt med meg inn i låtene - det er klart. Jeg er ganske dyktig på å bruke motbakker til vekst. Moro når jeg blir spurt om kvinneting, for jeg er absolutt ingen feminist.

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Head of Promotion folka jobber på, Ronni Le Tekrø har holdt hardt i roret, for å få meg på rett kjøl og nå styrer jeg skuten selv, for en gave!

Skulle gjerne vært litt kvassere post, om opplevelser med markedet, media og platebransjen, men det tar seg ikke ut. Det er trange tider, kan en vel trygt si. Jeg elsker musikk, og tror at de aller fleste vil ha cd`er i hylla, selv om de har mp3-spillere og Ipoder. Ikke bra for ørene med for mye høretelefoner heller. Og en cd er jo, hvis det er godt laget cover, en kunst i seg selv.

Ønsker dere en riktig god helg,

Betty

10 kommentarer:

=Anja sa...

Jeg skal ha tre stk signerte sådan!?!
Men får det ikke til før j får lønn i slutten av mnd.
Det er jo jul snart så det gjelder å planlegge i god tid med gaver(sier norges ledende struktur-freak)

Du fikk det til,Betty:0)
Grattis!!!
Slutt

Betty Boom sa...

Kjøp de i butikken, så skal jeg signere til øye blir stort og vått, blir det etter 3 :-) Elsker Eder!

Sexy Sadie sa...

Det her blir bra. Naturligvis skal jeg kjøpe albumet.

Betty Boom sa...

Sexy: Det ER BRA :0)

GundaM sa...

Gratulerer!!!

Klart jeg må ha den cden, er jo såpass gammeldags jeg da at cd må kjøpes;)

Tonita sa...

Heia Betty, grattis med kjempeoppslag i Aftenposten i dag. Fint puff til den nye platen.

Betty Boom sa...

Ja, må kjøpe Aftenposten i dag jeg da :-)

Anonym sa...

Jeg har lest om deg i Aftenposten i dag. Fint intevju.

God helg.

Helle Kjersti sa...

Hei! Leste om deg i Aftenposten i dag. Jeg ble både rørt og inspirert! Lykke til med salget. -Jeg har bestilt! Og kommer du til Stavanger???

Runa sa...

GRATULERER MED FLOTT CD!Sterke tekster med herlig trøkk og driv!
Skikkelig KUL lay out på plata og stilige bilder!
(selv om jeg likte versonen av SILKEMYKE ORD fra konserten i Vår Frues bedre enn denne...);-)!Jeg er jo heldig som har begge!
Har laget enn post om cd`n i dag:
http://sunngalskapdaarlighukommelse.blogspot.com/
ALL MULIG LYKKE TIL VIDERE BETTY!