onsdag 2. juli 2008

Brindisi and Athen

Italienerne er galen, sa min yngste soenn da han vaknet opp paa natttoget fra Roma til Brindisi. Han refererte til gaarsdagensbilopplevelse. Mellomste telte opp de 3 viktigste tingene for han, da han gikk av toget; Powiworld(kosedyret), DSen og lader. Jeg telte opp mine: Lommeboken, snus og oerepluggene (braaker faalt paa togene). Han svarte hoeyt: Hva med meg. Er ikke jeg en av de 3 viktige. (denne maskinen mangler toedler, spoersaalsrtegn og Ae, Oe, aa. Skjoenner....

Vi gikk til den naermeste cafeen for aa faa frokost og da jeg dro derifra kysset jeg kelneren. Jeg har forelsket meg i et nytt folkeslag. De er akkurat det de er, naar de er det. Uttrykksfulle, ekspressive og stolte. En gammel mann kom bort til meg (ca 80 aar eller noe) da jeg spillte gitar paa uteplassen der og sa: La casa, gitar, og masse annet italiensk og gav meg slengkyss og jeg ble selvsagt veldig glad. Saa kom en venn av de og hentet oss i bil, kjoerte oss til CARPE DIEM, dag Hostel, som gav oss alt vaare hjerter kunne begjare, i dette tilfelle, dusj, husrom, bar, strand, hvile og masse musikk.

Kjoerte oss til baaten om kvelden og der hadde vi endelig 1. klasse (valget var mellom dekk og det - jeg er knallgod paa raske avgjoerelser :). Fikk sove godt og voknet i Hellas. Tog til Athen og her er vi paa Verdens Kuleste Hostel, LOZANNI, Adresse: 54 KAPODISTRIOU ST, VATHIS SQUARE. Halve reisen er disse stedene her, det er kjempehyggelige folk og god stemning her. Baren er i kveld aapen saa lenge det er folk der og de har BARE kul musikk der, men jeg sitter utenfor og blogger og synes at det er slik livet skal vaere, fullkomment. Var i baren i sted og drakk en drink som het Orgasm, det er jo noe som en ikke faar for ofte paa turer som dette her :) veldig verd tiden der. Men tastingen krever sin kvinne.

Jeg skal legge ut flere kule bilder, naar jeg faar anledning til det. Ikke alle internettplassene som gir adgang til det.

Denne ferien blir bare bedre og bedre,

Betty

WE ARE BLINDS TO THE WORLD WITHIN US. WAITING TO BE BORN. AT THE GATES

4 kommentarer:

Tonita sa...

Mmmmm - fin drink Orgasm.

Kalispera Betty.

Tonit

Betty Boom sa...

Yes, tror jeg gaar for en i kveld og, jeg!

Kalispera Tonita!

Love Betty

TM sa...

Så kuult at dere kommer i kontakt med folk på den måten (gitarspilling). Høres ut som at dere har det helt fantastisk! Fortsatt god tur! :-D

Betty Boom sa...

Traveling Mom: Bruker mest gitaren for meg selv, for aa oeve og lage laater. Det kommer noe bra ut av aa dra en gitar helt til Hellas, paa Loffen, jeg lover.

Takk skal du ha. Dette er knallbra.