søndag 13. juli 2008

Italiensk Lynne



----------- Gondoltur var spennende. Fikk vite mye om byen som har 70 000 innbyggere. ----------------



------------- En time med masse info om bygningene, fikk se Casanova og Marco Polo sine hus. ------------------



------------ Det har regnet bergensere her i dag :) -------------

I gaar fikk jeg en italiener til aa bli rasende. Jeg var sint foerst! Airconditionen virket ikke paa rommet og jeg gav beskjed to ganger. 3. gangen de kom en Bell-Boy og sa at det snart ville virke, men klokken var 23:00, saa jeg ville ha en discount paa rommet (det kostet tross alt 200 euro). Vi kunne faa skifte til et annet rom, men det laa langt unna ungene. Jeg sa at jeg heller ville ha rabatt. Nei, han skulle gi meg utsikt over kanalen, og han saa at jeg var en utakknemlig gjest. Det var da jeg sa: "I don't care about that fucking kanal". Og det skulle jeg ikke ha gjort, for ordet FUCK gjoer dem virkelig rasende her nede.

Mens noen italienske gloser haglet om at jeg var: A little person and not his costumer, proevde jeg aa si at det var viktig a bo i naerheten av ungene. Han kunne gi meg 20 euro i avslag og jeg sa at det var jo bare en vits, jeg mente at 50 euro var et minimum. Kjoeper du kvalitet, har du lov til aa forvente kvalitet. Vi fikk to nye rom, en suite og et "vanlig" rom. Jeg gav han haanden min, og sa unnskyld for ordet fuck (jeg hadde ikke kalt han noe med fuck i, altsaa) og han hadde aldri i sitt liv moett en kvinne som hadde sagt ordet FUCK, not even his mother, som han sa.

Det sproe er at han kunne sluppet unna med 50 euro, i stedet for nye rom. Og det var ikke noe kult aa bytte rom heller, men en ny erfaring har jeg gjort meg. Staatt i en krangel med en italiener. Jeg tok meg en lang joggetur i morges, og paafoelgende kanaltur i Gondol. Veldig romantisk og helt noedvendig opplevelse om du drar hit. Maatte innom Markusplassen i dag ogsaa, for aa mate duer. Naa er det moderne meditasjon paa internettkafe, og en reise videre i kveld, til Paris.



------------- I dag har det vaert "Ruben-bestemme-dagen". --------------



------------- Fornoeyd. -------------



--------------- En pust i bakken. -----------------


Fortsatt god sommer,

Betty

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehehe!!! En Italiener som trodde han skulle temme en pønker ifra Bergen??? Hva i alle dager var det han tenkte på??? *knis*

Dagen i dag har vært fin for meg også. Urtehafen står seg, så nær som den røde basillicumen. Den ser ikke ut til å trived ved siden av gressløken. Men ellers så har plantene overlevd et helt døgn hos meg. Å det må da være ny rekord?

Dessuten så har jeg snakket med kjæresten på telefonen hele tre ganger og han kjenner at han savner meg. Jeg savner å være i nærheten av han jeg også. Og det er i grunn en deilig følelse å ha noen å savne. Det er iallefal MYE bedre enn å savne noe man ikke har...