fredag 11. juli 2008

Paa vei til Venezia

Byen som ble rik paa sjoeroeveri og korstogsutrustning, det er Venezia det! De som tok tak i arabiske tall for aa foere regnskap, som oppfant bank og sjekkhefter. Vi er paa vei dit i baat. To netter om bord. Hadde egentlig bestemt oss for aa dra nordover gjennom Serbia, men det var togstreik den veien. Vi fikk vite dette, da det var 2 minutter igjen til tog vestover til Kiato. Vi loep som gale, rakk det og ble satt av mitt ute i hutaheiti. Der var det tog streik videre, saa vi tok taxi i en time, 110 euro. Enna hadde vi ikke bilett til baaten, men det ordnet seg. Alltid!

I dag skal jeg sole rompen min paa dekk, det er planen. Og naar en har en plan, kan en alltid improvisere, saa kanskje jeg soler meg foran ogsaa. Det er basseng ombord, saa dere skjoenner, det er ikke mye vi mangler. Ingenting!

Akkurat naa flyter baaten med Albania paa houyre siden og Italia paa venstre. Vi har god tid til den indre reisen her. Leser boeker og skriver sanger. Er veldig opptatt av tilgivelse for tiden. Det er mye helse i tilgivelse. Offerrolle, er en uenergisk tilstand. Vi tror vi er fri det, men det er hardere aa avsloere sin egen offertilstand. Hvis jeg tenker: "Jeg skal saa visst ikke vaere den som...." er det en offer tilstand. Vi maa by paa oss selv. Gi av oss selv, uten aa vente noe tilbake, men ikke der hvor du maa gaa ned to trappetrinn. Vi maa finne de menneskene som vil ha energien vaar.

Naa er det 3 minutter igjen paa internett her.

Fortsatt god sommer der du er,

Betty

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gurimalla korr my du oppleve no! :D Har da akkurat kommet hjem etter en hel uke hjem te kjæresten min. Han reist ut på sjøen igjen i dag så det blir endelig tid te å lag diktboka te Anja.

Betty Boom sa...

Dere fantastiske damer. Haaper dere har det fint!!!!! Jeg har hatt et doegn paa dekk, ny sang paa gang :)

GundaM sa...

Åhhh, herlig;)
Og takk for god kommentar inne hos meg, du ække så dum du lille venn;)

Kos deg videre og god helg Betty!

Betty Boom sa...

Gundam: Hehe. Takk. Hadde jeg vaert dum, saa hadde jeg aldri blogget OG en og samme sak, jeg laerer mine barn at ingen mennesker er dumme, de kan bare gjoere dumme handlinger.

Ja, det er helg naa, sant. God JULI.