søndag 25. mars 2007

Byen som Æ e så glad i!!!!!Opp på kanon ligger min sønn. Våren kom tidlig i år. En vakker dag i Trondhjæm. Jeg har ramlet inn i mange bøker og sluker alt som har med å forbedre og utvikle seg sjøl. En fin måte å ta innersvingen på tvilen. I og med at jeg tror at vi som har hatt kreft ble syke fordi vi strekker oss for langt og sjelden sa nei, eller har vært utsatt for et sjokk, så må det et stykke arbeid til i lang tid etterpå. Gamle mønstre må legges av og nye må få komme.

Jeg tror at jeg er frisk. Og den tanken gjør meg friskere. Tanken virker positivt på helsen uansett. Men for å holde meg frisk er det viktig med de endringene og mye sitter i tankemønsteret. Jeg har nær sagt sluttet å snakke negativt og gjør det heller ikke om andre. Det har frigjort masse energi å ikke sitte fast i negative ting.

Nå sitter jeg og skriver her og hadde egentlig en plan om å rydde på loftet. Grunnen er at noen gutter i Bergen skal reutgi første LP`en jeg var med på og de trenger fanziner og bilder fra da. Jeg prøver å gjøre loftet til en nice oppgave, men får litt problemer med det, siden jeg utsetter det hele tiden. Men nå skal jeg skrive noen få ord til, og så ta sats for loftet. Skal også lage et kult øvingsrom i kjelleren, for til neste helg kommer gitaristen min og bor her og vi skal lage vakre låter.

Så mens dere sityter og skanner internett, så er jeg i histoiske hauger på loftet, god søndag til dere. Første hestehov i hagen, eller Leirkall som de sier i Nord-Trøndelag.Betty

11 kommentarer:

Tonita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tonita sa...

Bra, - klart viktig å virkelig tro på at du er frisk, og bruke energien positivt. Det første lærte jeg og, det andre er jeg ikke like flink til - og det er jo bra dumt.
Jeg har snø rundt huset, - men det er vår her i Oslo óg, selv om jeg ikke har sett noe til de hestehovene andre skryter av! Har satt gummidubber på gå-stavene, - og har ønske om å mosjonere dem mer.
God rydding ønskes, - har selv bare dratt tre plagg ut av skapet og over i Fretex-posen i dag, det kunne vært litt bedre, - men det var deilig i solveggen!

Skippern sa...

Noen få dager til jeg er tilbake i Norge nå, godt å se at våren er kommet ellers tror jeg frosten hadde skremt meg.
Jeg kommer nok til å lengte tilbake til Brasil i lange tider, grunnen får du nok vite når jeg er hjemme igjen.

Betty Boom sa...

Tonemor: Ta løs og begynn i morgen. Færra vakkert! Loftet var litt spennende sjø.

Skippern: Velkommen hjem. Vi savner deg alle.

Betty

Sexy Sadie sa...

For en nydelig blomst!

Anonym sa...

Fine bilder, var ofte oppe ved festningen da jeg bodde i Trondheim.

Anonym sa...

Hei og tak for sist, Betty!
Det var en kjempefin og rar og artig kveld!
Du er et herlig menneske! - og jeg kjenner fortsatt igjen en del av det du skriver om.
Av og til får jeg ikke til å skrive inn kommentar her, og jeg vet ikke hvorfor.
Uansett - jeg er innom og leser loggen ofte. Har vært i en liten bølgedal pga kontroll (som gikk bra, ja!!!!) men den krevde sin kvinne i styrke og anspenthet... Sliten ennå.

MEN - godt å se at du jobber deg fremover! Klæm!

Betty Boom sa...

Sexy: Det er mange av de der ute nå :-)

Swazi:Hva brakte deg vekk fra byen?

Hege: Skjønner. Takk for senast, ja.

Nyt livet,

Betty

=Anja sa...

Du er kommet langt Betty!
Glad i deg
Slutt

Anonym sa...

Lang historie kort: sånn er livet! Men jeg kommer gjerne igjen. :)

Betty Boom sa...

Anja og Swasi: dere sitter på noen lange knalle historier begge tom glær mæ

Betty