søndag 4. mars 2007

Hvis månen var en ost...


...så kunne jeg spist den. Måneformørkelsen i går. Var så heldig å få se den. Det har igrunnen vært den beste vinterferien i vår historie. Takket være et strukturert opplegg, så har det blitt mye uteliv og gode dager. I dag gikk jeg tur og kjente at kreftene begynner å komme. Da begynte jeg bare å gråte. Jeg gikk og gråt, med solbriller på og skjønte hvor sjuk jeg har vært. Jeg skjønte hva recovery fasen har sugd av krefter. Kneet funker fint og kroppen er litt lettere. Så i dag har jeg prøvd masse klær og gleder meg over fremgangen.

Vi prater av og til om flytting. Før fikk jeg panikk av det, nå føles det trygt. Vi ble enige om at vi kan vente til Ruben er ferdig med barneskolen, så da blir det 3 år til her i hvertfall. Men det er god stemning i praten om det. I år blir det siste påske vi drar et fellesopplegg og har en plan for neste år. Vi har ikke noen andre tradisjoner med noen i gata, så det er ikke mye som binder meg her lenger. Jeg kunne ha flyttet nå, men vi er 5 som skal mene noe om dette. Men det er godt å kjenne frihetsfølelsen og fri fra jakten på "å få være med noen sted". Jeg har sluttet å kjempe der det er fånyttes, og det er en seier.

Nå skal jeg gå en time hver dag for å komme i form igjen. Søvn og gåing er gull verd. På tirsdag er det 6 uker etter operasjonen og da kan jeg begynne å trene opp armen igjen. Jeg ser i speilet at det var verd det og det er flott med to pupper, men fy faen, det er bra at man ikke vet hva man skal igjennom. Men det er ikke alle som får infeksjon og må gå på antibiotika og en influensa oppå det, så det behøver ikke bli så tøft. Men nå har jeg fått min dose for en stund. Det er helrig å kjenne styrken igjen.

Slalomgutta!

Style!

Glad!

Brettkjøreren!

Kjører slalom også!

Ha en god kveld dere som følger meg!

Betty

9 kommentarer:

Anonym sa...

En riktig god kveld til deg også Betty!
Karin:)

Anonym sa...

God kveld til deg også, Betty. Fortsatt er ikke dagen helt den samme uten - det er så flott å følge deg i bloggen din:) Og jeg blir glad på dine vegne når du kjenner styrken komme - og du er så utrolig sterk i deg selv! Glad du blogger! Klem fra Randi

Anonym sa...

God kveld Betty.

I morgen begynner slitet for meg igjen. Herlig!

Betty Boom sa...

Karin, Randi og Sexy:

Ha en god start på en ny og ubrukt uke.

Betty

Heidi Fleiss sa...

Ønsker deg en god natt, og en uke fylt med positive opplevelser!

Unknown sa...

Heidi: Det samme! Betty

=Anja sa...

Apropos "Dette tror jeg på" :
Dritbra å hør dæ på radio,da!!!

Anonym sa...

Så fint å høre at formen blir bedre og bedre nå, det har du sannelig fortjent Betty! Flotte skigutter har du også. Ha en superfin kveld du også :)

Betty Boom sa...

Anja: Takk for senast.

Anikken: Hjerteligst!

Betty