onsdag 7. mars 2007

Ta på puppene dine, eller la noen andre gjøre det!

breast cancer

Add to My Profile | More Videos

Mitt bidrag på 8.Mars! I dag har jeg fått avslag på livsforsikring i Storebrand. Hvis jeg dør får Bernt ingenting. Jeg får holde meg i live! De vil ikke forsikre folk som har hatt kreft! Tegn livsforsikring !!!!!

Her skal det hurtigblogges, før jeg blekker helt ut av meg selv. En kraftfull dag. Et nydelig vær over Trøndelag, solen varmet faktisk. Jeg har vært i lag med Bergens Tidende og NRK i dag for "saken". Jeg er endelig normalt sliten etter en bra innsats fra meg sjøl, og ingenting er som å være sliten og fornøyd, etter et stykke arbeid.

Å profilere "saken mot kreft" tar ikke energi, det gir, og det er helt livsnødvendig for meg å gjøre det. Somebody have to shout out the mountains they have climbed and how! Å la meg avbilde med bar overkropp er en del av dette. Det er ikke noe big deal å bruke kroppen for en kanonsak, jeg føler det snarere som en samfunnsplikt. Vi må alle gjøre det vi kan for at verden skal bli et bedre sted å være for våre etterkommere, for meg handler det om pupper og det kommer det til å gjøre lenge.

Når alt er på plass, når siste operasjonen er gjort og brystvorten er tatovert på, skal jeg ha en konsert med bar overkropp. Det bare skal jeg.

Jeg satt på Dromedar etter jobbingen og kjente solen varme. Jeg spurte en dame om vi kunne dele bord, hun satt aleine. Jeg sa ikke noe om bloggen, men jeg sa hva jeg hadde gjort denne dagen og påfølgende kalender etc. Hun var fra Fredrikstad, og hadde vært på mammografi dagen før og en prøve på sykehuset her i dag. Snedig! Hun lot seg underholde av mine visjoner om å leve eget liv, på egne premisser, og ha det bra og jeg ble igjen fyllt opp med styrke.

Jeg gikk hjem! Som en gammel dame subbet beina mine opp bakkene, brukte en time. For to år siden syklet jeg bakkene i ett jafs og på 10 minutter. Så kom jeg på at månedene før kreften ble bekreftet, så hadde bakkene gått trått. Det er rart hvor lenge vi kan gå og kjenne på at noe er 'gærnt' uten å gjøre noe med det, og kan hende, kan det ikke oppdages, om enn så mye det kjennes galt.

Som hun sa damen på Dromedar, vi kan få en murstein i høvve når som helst. det gjelder å bruke livet mens en har det.

Jeg snublet inn døren og steinsov i en time, for da hadde jeg ny avtale om ny gåtur med Kari. Det gikk fint det, men nå glær æ mæ til å sove ut slitenheten.

En fornøyelig dag og i morgen er programmet like fullt. Besvimer vel på fredag, men det er greit det. Som 40 åring +, så er det nemlig det fredager skal brukes til med god samvittighet.


God kveld,

Betty

6 kommentarer:

=Anja sa...

Fin post, Betty-

Skippern sa...

Er det ikke Storebrand som reklamerer med at de ikke gjør forskjel på folk? Betyr det at ikke jeg heller kan få livsforsikring der?

Ikke det at noen av oss skal trenge det, men om vi først trenger det er det jo for seint...

Betty Boom sa...

Anja: Takk

Skippern: akkurat. takk for innspill.

Betty

Anonym sa...

Ja, ja. Forsikringsselskapene vil ikke ha folk med kroniske sykdommer heller. Så blir en sjuk, så er det best å holde det hemmelig.

Betty Boom sa...

Sexy: ja, faktisk!

Betty

Tonita sa...

Superflott innlegg Betty! Det er for jævlig at en faktisk etterhver bør holde en hel del ting hemlig. Helse først og fremst, - både "krefthelse", og psykisk helse. alt kan og vil bli brukt mot deg.
Slik er det blitt.

... og ellers var sola herlig, vinden fin, himmelen knallblå og bølgene ganske duvende i dag ...

Hverdag på mandag.