tirsdag 10. april 2007

BBBBERGEN

Å blogge nå er vedlig avslørende, veldig avslørende, jada! Jeg vet! Jeg skulle ha sovet, men så er tasting like bedøvende og innsovende som å lese i en bok. Bloggonani er for vante, oss som har blogget i lange tider, og som ikke gir oss. Jada, det finnes folk ut i der, som mener at vi som blogger burde latt det være, men de leser her ennå. Det er rart det, at de ikke finner seg noe annet å gjøre i livet, enn å kritisere de som gjør noe. Jeg vet om folk som gjør "noe", som byr på seg selv, og jeg behøver ikke å like det, men har ikke behov for å rakke ned på det heller. Det ligger mye i: what you mean about me, is not of my business.

Jeg kom til Bergen i lag med NRK-Torstein. Duk og dekket bord hele veien, men er helt pompet likevel. Jeg er glad for at jeg ikke har lagt opp til noe annet enn å gjøre en god jobb. I dag var det intervju med BA, i morgen er det BT og filmdag med NRK. Heftig nok det! Bergen er en vakker by og jeg stortrives allerede. Her skal det gjøres en knusejobb.

Jeg har pakket ut på hotellet og åpnet en øl fra minibaren. Ringnes! Og det i Bergen?

Traff en gammel klassekompis (handelskolen), som serverte oss på Dickens. Et trivelig møte. Jeg tror at disse dagene blir gode for meg, for saken, for BBBB, for guttene hjemme, for Bernt som er i Russland, for de som møter opp og synes at de har noe å hente.

Nå skal jeg se litt på foredraget jeg skal ha på torsdag, kanskje. Eller skal jeg lese noen andre blogger? Sove kanskje, får se. Det er herlig å være litt aleine. Venter innrykk i dagene som kommer.

For livet,

Betty

6 kommentarer:

Skippern sa...

Ting gikk greit her hjemme, så du kan sove trigt i natt. Guttene oppførte seg greit, Ruben kom seg på korpsøving, og lekser ble gjort, og pannekaker stekt og spist. Farmor er også tilbake, og jeg returnert tilbake til bolet mitt på Ila. Ny runde for meg på Torsdag......

Ha det kult i Bergen

Unknown sa...

Om det du skriver i begynnelsen av posten din; hvis det er noen som har problemer med det, så er det akkurat det det er... Deres problem. :) ;) Ikke ditt.

Foreløpig står vi uten barnevakt og har Veldig lyst til å ta turen innom, så vi krysser fingrene og håper på mirakler. :) Tror dere drar fullt hus , jeg da! :)

Anonym sa...

Jeg gleder meg veldig til å se resultatet av tv-prosjektet ditt altså, det blir spennende! Og jeg skulle gjerne ha vært i Bergen på konsert, men det får bli i ånden :)

Ha en super dag!

Anonym sa...

Hei.

Flere skulle vært mer som deg og kommet seg opp av sofaen og engasjert seg for en sak og prøvd å gjort noe.

Ikke hør på taperne som kritiserer. De har ikke noe liv.

Alice sa...

Betty er i Byen? Da får jeg begynne å holde øynene åpne og se etter deg. Håper jeg får med meg konserten på Inside, men ting har skjedd som gjør mine kommende dager litt usikre. Jeg vet ikke helt hva som skjer med meg enda. men krysser fingrene for at det går i orden!

Kanskje sees vi Betty!

Alice

Betty Boom sa...

Skippern: takker og bukker, du min skjønne!

Eirin: Ta tror jeg på mirakler!

Anikken: Det blir knalltøft!

Sexy: du sa det!

Alice: Det ordner seg! Vi sees!
Betty