fredag 20. april 2007

En Kriger Er Våken!

Snøen ligger igjen som et hvitt vakkert teppe over Trondhjæm by, og solen tittet akkurat frem. Det er sinnsykt vakkert. Vi vet at det smelter fort om dagene, så det er bare å skue og nyte synet. Ja, for det handler om hvordan du tar det. Vær er en sikkerstikk-bekymring, for det kan du aldeles ikke gjøre noe med, og bor du nord for Dovre, så vet du at hver eneste dag kan ha 4 årstider, hele året. Det var rett å vente med å ta ut KAWAEN.

Jeg har vært på SATS og jeg er knallfornøyd med min egen innsats. En flyt og Pilates time, nå kommer Bettypoweret, jeg kjenner det på meg! Det er deilig å få være meg, i min kropp. Jeg føler meg i vater og det bare varer og varer. Ingenting som river det ned. Det er en jevn tilstand og ikke noe som går over, slik livet ofte var før.

Det er en jevn styrke, som skal brukes til å komme i form. HURRA!!!!

Jeg blir så fornøyd og takknemlig for en frisk kropp, at jeg kan faen ikke få sagt det nok. Dette har tatt tid og vil ta litt mere tid, men nå kjenner jeg at det går oppover. Tenker på at jeg måtte igjennom krefthelvete for å komme dit jeg er i dag: Everything happens for a reason. De tingene jeg gjør om dagene gjør meg glad, og jeg kan ikke tenke meg noe mere kreftforebyggende enn det. Synge gjør meg glad, smøre matpakker, ta øvelser, brette tøy,drikke rødvin gjør meg glad. Drikke øl med gutta i bandet etter en spillejobb gjør meg ekstremt glad.

Jeg har ikke noe tro på pekefingeren lenger. Vi må hver og en finne ut av hva som gjør oss glade. Det egenansvaret får vi bare ta. Så bør ikke tiden våres være så fyllt opp at vi ikke legger merke til at vi er i live.

Jeg har ikke lenger de brillene på som forsterker alt det negative, jeg har skiftet glass i brillene, jeg har skiftet ganglag og jeg føler meg som et stor hvit flate, med en liten sort prikk på.

Det gamle styrer meg ikke lenger, ved å ha skiftet fokus, jeg lar meg ikke spise opp av andres meninger om det jeg gjør.

En avtale ble avlyst, så jeg har litt ekstra tid, baker brød, blogger og skal igjennom Sadolin videoene. Nå står snæføyket ute, her skifter det fort. Jeg ler, det er ihvertfall jevnt ustabilt.

Krigeren har voknet i meg, og om dagene sloss jeg mot mobbing i skolen.

Ha en fin fredag,

Betty

En persisk vismann har sagt:Kjærligheten er en sykdom ingen ønsker å bli helbredet for. de som får den, prøver aldri å bli bedre, og de som lider, ønsker ingen kur.

4 kommentarer:

Anonym sa...

God helg, Betty - og takk for en inspirerende post:)

Betty Boom sa...

Takk sjøl!

Betty

Anonym sa...

Fins ikke dårlig vær, bare dårlige naboer-
Bra post det her, Betty
Look ahead!
Alltid
Ps: Arti å træff dæ på Filter-
Kizz, høgg end gudd løkk!

Betty Boom sa...

I`m back :-)
Herlig å se deg og!
Betty