lørdag 7. april 2007

Glad påsk!

sier svenskene. Jeg vet ikke, det er vel en dobbel greie det der og. Grunnstemningen hos oss er at angsten til en av gutta styrer mye av tiden vår, og jeg blir litt lei av å være synlig i sosiale sammenhenger med dette. Men forskellighetens pris har også sin styrke, og vi lærer hverandre å tåle hverandres forskjelligheter. For hvis ikke vi gjør det, hvem skal gjøre det da?

Jeg har vært på ski i dag og det var herlig. Kjente at jeg ble en lykkelig kvinne. Jeg tok tak i noe som var mitt og bare gikk min vei, på flat mark, riktig nok, men vekk fra alt og inn i noe ukjent. De siste ukene har jeg bare gått i ring, på bestemte områder, men nå lot jeg skiene flyte meg inn i landskap og jeg drømte om en uke i fjellet for meg selv. Jeg er rimelig trygg på ski og skulle absolutt ikke falle på MIN NYE PUPP, så jeg stod som en stolpe. Fornøyd.


Det er mye stemninger i løpet av en dag og mye program. Vi er "på" hele tiden. Enten på eggejakt, eller i badstu, i bakken, eller rundt bordet. Vi kommer tett på, kan du si!

Jeg har oppdaget Rubens elsk for barn og dyr, og det er formidabelt vakkert. Han utrykker sin kjærlighet sterkt til noe som er mindre i størrelse enn ham selv. Jenta er Vilja, Broder og Marit sitt barn.

Kristin, Marit, Betty og Marianne.
Klart vi hadde egglikør i dag! Det har vi hver påskaften! Savnet gatas dronning og de andre egglikørdrikkerne, men sånn er det. Vi er ikke alle samlet, alltid. En stjerne dag i grunnen. best fordi vi hadde familiemøte i morges og fortalte hverandre hva vi var verd for hverandre og at vi er vi, og de andre er de, og selv om vi har slitt og kan slite med vårt så er vi store for hverandre. Jeg trenger ikke større mantra i mitt liv.

God påskekveld,

Betty

5 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som en bra påske. Jeg beundrer måten dere er en familie på, og snakker sammen både om det som er bra og det som er vanskelig. Håper resten av påska fortsetter i samme spor.

Anikken

=Anja sa...

Har du testa puppen i minus 40??

trine40 sa...

Familiepåske i heimen her - veldig ok det også. Bare la dagene drive, mye drittvær med påfølgende peisfyring og TV. I dag er det fint, og jeg vil på ski.

Dere er en fin familie, og jeg tror gutta dine kommer til å greie seg bra med så mye positivt rundt seg.

Ha det godt!

Heidi Fleiss sa...

Personlig synes jeg bortoverski er best nettopp bortover :)

God påske til deg og dine

Betty Boom sa...

Anikken: tusen takk, den trengte jeg nå.

Anja: Neida, puppen er liksom i et reir ennå.

Trine40: Takk. Jeg har nå en gang tro på å få love til å være synlig og høres. Gevinsten får jeg håpe, er frie gutter.

heidi fleiss: I lige måde. Men nå kommer våren,

Betty