onsdag 11. april 2007

Hinsides!!!Helt pompet, men må blogge. Å være aleine, uten å blogge blir helt feil. Ihvertfall når pc`en står her. Det blir som å drite i tannpussen liksom. Ikke for din del, men for min del. Skrive av meg dagen liksom, med den visshet om at noen er der ute i syberspace.

Det er en jobb å eksponere, ingen tvil om det. Startet med BT i morges, og så tok Torstein og jeg Fløyen. En trivelig dag i Bergen. Her er det vår. Solen har vært fremme fra skyene og vi har drukket øl på Sakkariasbryggen. Jeg har sjekket ut lokalene vi skal spille i på fredag og truffet Hindenbürg gutta. De har en kvinnelig bassist, stilig! Gutta virket grei og vi skal sammen få løftet lokalet. Rolf, sjæfen på Inside, var en oppreist kar som ordner dette bra for oss.

Jeg er glad for at jeg ikke har lagt opp til noe sosial geskjeft, for det hadde vært et hån mot meg sjøl eller de jeg hadde truffet. Ingen tvil om at kreftrunden har satt sine spor. Formen er sånn passe rævva, men jeg har det knallfint når jeg tar hensyn til det.

Jeg sa godnatt klokken 19:00 i kveld, men måtte ned og hente meg en burger og et glass vin opp på rommet. Nå skal jeg parkere, for i morgen blir en ny og heftig dag.

God kveld,

Betty (bare tannpussen igjen:-) BA I DAG

4 kommentarer:

trine40 sa...

Bra avisoppslag, Betty! Jeg syns også det er stilig med kvinnelige bassister, jeg speller jo sjøl;)

Ha det godt i Bergen, det er en flott by!

Tonita sa...

Strålende oppslag i BT, - og jeg gleder meg til kalenderen kommer. Mine medsøstre som er i DIN situasjon skal få kalendre av meg.

Jeg er og blir en fan Betty, du er helt topp!

Fredagskonserten blir sikkert strålende, - og håper NRK gjør en skikkelig jobb!!!!! They better!

Vårferiehilsen fra Rivieraen

Alice sa...

Så plakaten deres på veggen utenfor Kvareteret i dag. Måtte stoppe opp å se nøye på den. Det er flott dette her Betty.

Og BA var flott. Har enda ikke fått med meg BT...

Betty Boom sa...

Trine, Tone og Alice: Ha en super helg!

Betty