onsdag 18. april 2007

KVALITETSDAG


Arrangørene av bloggtreffet, Ann Lill og Anja


I dag har jeg følt meg kvinne. Det er ikke hver dag som føles så reint som i dag. Når jeg føler meg som en kvinne er jeg stolt, sterk, rakrygget, oppreist, flott og fornøyd. Og i dag har jeg vært det i hele dag. Slike dager er det helt ålreit å være meg, Betty 43 år, verken mer eller mindre.

Jeg kjenner at jeg ikke jager etter noe, bare er. Jeg kjenner at det livet jeg har, med de erfaringene jeg gjør meg, gir meg en trygghet og en modenhet, og det er fantastisk fint å gå rundt i verden og kjenne dette.

Jeg kjenner at kroppen er frisk og jeg ser i speilbilde i butikkvinduer at jeg ser ut som en kvinne, ingen ungpike, ingen satt og forvokst gammelvoksen, ingen punker, ingen streber, men en kvinne. Det liker jeg godt.

På slike dager er jeg fornøyd med min egen innsats, med kroppen min, synes at jeg ser ålreit ut og kjenner ikke snevet av dårlige tanker om meg selv eller at jeg skriver dette. Da er jeg bare helt i vater og gjør det jeg har lyst til.

I dag var det å dra med Ann Lill til sykehuset for å besøke Marianne. Et godt møte. Så var det ødembehandlingen, der sovnet jeg og dro hjem og måtte sove litt til.

Så toppet denne dagen seg med et bloggtreff. Dikt med Anja og jazzat musikk by Ann Lill og noen dyktige musikere på cafe Filter. Det var flott. Mange nye trivelige folk å treffe. Jeg drakk 3 øl og gikk turen hjem.En kvalitetsdag de lux,

Betty


Vi tok et valg på å være alvorlige :-)

4 kommentarer:

trine40 sa...

Åh, Betty, jeg er så lei for at jeg ikke fikk til å komme og møte dere!

Såg ut som en nydelig kveld, dette!

Betty Boom sa...

Det var veldig mye innhold og godt planlagt, så der gikk du glipp av en fin kveld ja. Men det byr da seg snaledninger,

Betty

Anonym sa...

Bra du finner roen Betty-det unner jeg deg...
Fantastisk fine bilder og fantastisk stemning i går kveld, ja-
Kunne ikke vært bedre!
Hilsen Anja Panja
Slutt

Betty Boom sa...

All ære. Du har stort potensiale som dikt leser, moro var det! Takk!

Betty