fredag 27. april 2007

LUMSKE SAKER


Min eldste sønn på sin første rockekonsert. Bilde tatt av min eldste bonussønn, Aun!O Rappa har laget låten Minha Alma, en låt som minner oss om at politivold eksisterer til det fulle. Samvirkelaget har laget en låt og navngitt en politi, det er på tide at politivold får svi. Det er sikkert slitsomt å stå i prosessen, for å ha navngitt, men all ære til de som tør det. Skal en ta rotta på ondskapen, så kan man med musikk synliggjøre. O rappa har gjort det, hjerterått.

Det er rart at det skal finnes så mye desperasjon, utilstrekkelighet, redsler, sinne, markeringsbehov, makt i menneske at de dreper uskyldige.

Dagen i dag har vært sterk og vi startet slik (etter trening og div):

Vi slo ihjel en time i sola og ventet på LUMSK:

Folkemusikk med melodiøs metall. Trodde jeg skulle bli mer stresset av folkemusikken enn jeg ble. Det tunge oppveiet det lette. Flinkt, men det rørte hjertet mitt. Dessuten var jeg sammen med folk som allerede har rørt hjertet mitt og det gav en god feeling:

Robin har vært lærer til to av LUMSK folka, så vi var i stort selskap.

Lumsk var spennende, musikalsk, men ikke scenemessig. De hadde noen tøffe støt, som var viuelt vakkert, men jeg tror det var for trangt for dem der.Savnet litt det råe i vokalen, men vakkert det som var. Sterkest var nok fiolinisten, som sceneatraksjon. Jeg er super glad i Hoven Droven. Det svinger kollosalt, mulig tyngre enn LUMSK. Synes uansett at neste bilde er råtøft:

Taco hjemme. Aun hjemme. Alt som vanlig hjemme.


God kveld,

Betty

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lenge siden jeg har vært på konsert nå merker jeg,siden jeg er en sucker for metal.

Må få med meg noe alikevel til sommeren.

Betty Boom sa...

Motorhead kommer til Stienkjer i August, har eg hørt.

Betty

Anonym sa...

Steinkjerfestivalen da eller?

Motorhead har jeg hørt før, i Trondheimen...

Betty Boom sa...

Kan de høres nok da?

Betty