mandag 18. februar 2008

Cover Of The `Rolling Stone`


B.Keyler Band og Betty Big Boom Band 7. Mars på Royal Garden
------------- Dama det går rette veien for. --------------------------- Studio på Bøverbru --------------

Hva betyr det at det går rette veien? Hva betyr det, når folk sier at vi er en gjeng med 40 åringer, og ikke kommer til å bli rockestjerner. De aller fleste musikere jeg kjente når jeg var rundt 20 år, har heller ikke blitt rockestjerner, og de fleste 20 åringer kommer ikke til å bli det. Det handler ikke om det. Det handler om å ha noe å levere. Noe på hjerte. Noe som har særpreg, noe som er ens eget. Noe som du tror på, som berører noen. At du har noe som folk vil ha. Dessuten så er det å være 40 år i dag, en begynnelse til tilbakelagt barneomsorgsår og tid til å gjøre mere av det som ligger nærmest hjerte.

Jeg trenger ikke å bli noe som helst. Jeg er. Jeg har stort sett holdt på med å skrive tekster hele livet og hele greien er en stor modningsprosess. Jeg har også laget noen melodier. Når jeg begynner på vokalskolen i Danmark skal jeg ta ennå mere tak i dette. Det som er knallfint med sang er at hvis du pleier stemmen rett, så blir den bare bedre med årene. Dette jeg skaper har faen ingenting med alder å gjøre, i såfall så kan det bare bli bedre. Jeg vil veldig gjerne gi ut plate og spille ute. Klart det. Og det skal jeg gjøre masse. På vokalskolen i København har de konserter hver måned, hvor du blir drillet på å gjøre nytt, det skal bli gøy å prøve ut dette.

Hva betyr det når folk sier at du må glemme det som var vondt? Fortrenge? Jeg er ikke tilhenger av det, eller født sånn. Jeg får det rett og slett ikke til og ser ikke noe mening og mål med det. Forstår ikke hvorfor en skal late som om det vonde ikke finnes. Det gjør bare enda mere vondt siden. Men jeg skulle gjerne hatt litt mindre vondt i perioder, men når livet først er sånn, så vokser jeg ihvertfall på det. Og jeg er jævli stolt over at jeg ikke springer i fra det eller ruser det bort. Det handler vel om å tøre å være i kontakt med seg sjøl og egne følelser og at det ikke er 10 mil inn til ens eget hjerte.

Hvor en er i ens egen utvikling avhenger av egen innsats, ingenting kan legges på andre. Når det går rette veien, så er det fordi en sjøl gjør noen grep for seg sjøl for å forbedre seg sjøl og det gir mere liv til livet.

God kveld,

Betty

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er glad for at du skriver om det viktige i det å ha lov til å ha vondt, å ikke springe fra det, men heller vokse og utvikle seg fra det. Det er så mye trist folk gjør mot seg sjøl ved å prøve å fortrenge det som er vondt i livet. Jeg blir inspirert av å lese hos deg, følge gleden og styrken i det du gjør. Ha en fin dag og tusen takk!

Betty Boom sa...

Serendipitycat: Takk for det. Det er ofte folk som har et panser og som skulle ha åpna opp sjøl, som synes at det er rart at jeg velger å være så sårbar. Å leve er å gjøre seg sjøl sårbar, det er derfor så mange velger å bare holde seg i live. Å leve og satse på seg sjøl, er å blotlegge og knuse gamle mønstre. Å stå for å velge å ikke fortrenge, er som å gå frivillig til sin egen henrettelse, folk elsker å ha en mening om deg og vet garantert bedre.

Anonym sa...

Flott innlegg Betty.
Dine mål er uansett de viktigste!

~ Underveis ~ sa...

En glimrende og oppriktig tekst, Betty!

"En kvinne kan være fortryllende når hun er 17, sjarmerende når hun er 25, og uimotståelig resten av sitt liv.." (Coco Chanel)

Life begins at forty! :)


Mvh Jorunn

Betty Boom sa...

heidi: Ihvertfall for meg, og det rekker det, gitt. Som dine mål er viktigst for deg. Tror mange lar være å drømme og holde måla sine høyt fordi de er styrt av hva andre måtte mene. Jeg har bare ikke tid til å sitte fast mere :)

Jorunn: Da vil jeg være uimotståelig :) Hærlig setning! Gleder meg til du åpner bloggen din.

Lilly Craft sa...

Ja, hvorfor skal vi på død og liv BLI noe, når vi allerede ER noe?

:D

SUPER HELWA MOOT:
(Arabisk og betyr Dødsbra)
http://www.vgb.no/29595

Betty Boom sa...

Lady: Nettopp!

Og endelig blogadressen din, takker!