mandag 25. februar 2008

Personlig undergrunns bloggeprat !

Så var det å prøve å føle seg fri igjen, til å skrive bloggen slik som jeg sjøl vil ha den og ikke bli styrt av andres meninger om hva som er lesbart eller interessant. Jeg setter stor pris på andre blogger som er av personlig karakter, fordi jeg lærer masse av det, og som Sylvi sier:....jeg liker ikke å sitte med følelsen av å lese avisa?!

Jeg synes at det er kult å skrive blogg akkurat slik jeg gjør det, og synes også at det er kult at noen leser, ellers kunne jeg ha skrevet lapper. Men det er ikke noe mål i seg selv å bli likt overalt, da ville jeg gått på bekostning av meg selv, og det er helt uinteressant. Så jeg fortsetter å være meg og håper at de som tror at jeg er ute etter å bli linket overalt, går et annet sted og basher, at de forlater mitt rike.

I og med at jeg er utdannet barnevernspedagog og bacheler i helseøkonomi, kunne jeg sikkert ha laget en mere faglig dreis på bloggen, men det ville jeg kalt jobb og da skulle jeg hatt godt betalt gitt.

Det er rett og slett mere interessant for meg med levde erfaringer og folk som byr på seg sjøl. Dessuten er det som Anja nevner ikke så artig med godt kamuflerte blåkopier av aktuelle medieoppslag.

Jeg er skikkelig i støtet for tiden. Kiloene siver sakte av. I dag tok jeg Lactat-test. En melkesyre test, for å finne ut den anaerobe terskelen min. Dvs der hvor produksjon og nedbryting av melkesyre er i balanse. Det maksimale som jeg kan yte lenge på. Går jeg over, må jeg gi meg pga melkesyren. Så da har jeg funnet hvilken puls jeg skal holde for å ha full utbytte av treningen. Jeg har en maxpuls på 191. På intervall trening burde jeg kjøre opp i 178 i puls, for å ha treningsutbytte. Jeg har drevet og trent intervaller med puls på 150, og det gir ikke effekten som ønsket. En kan jo ikke si at det er bortkastet tid, akkurat, men når en først trener, så er det jo resultater en vil ha og da gjelder det å ha best mulig utbytte av tiden som investerer i treningslokale. Testen ble tatt ved hjelp av blodprøver (stikk i fingeren) mellom intervallene. Skikkelig lærerikt og nyttig for videre fokus på helse og det å komme i form.

Jeg er emosjonelt inn i oppgaven, med hud og hår og det begynner å bli skikkelig artig. Har kjøpt meg pulsklokke og kjenner meg skikkelig motivert. Traff Elin i dag, vokaldamen, og det er ustyrtelig morsomt å øvesynge. Så her er det mye fremgang for tiden.

Ønsker Betty42 lesere en knallfin kveld,

Betty
comments

11 kommentarer:

Anonym sa...

superkveld til deg også! Gleder meg sånn til 7.mars:)
Karin

Betty Boom sa...

Karin: artig at du har tenkt å komme. Du må sannelig gjøre deg til kjenne :) Vi lover full trøkk. Før vi spiller vil det bare bli spilt musikk over høytaleren spilt, sunget eller laget av damer.

Se forøvrig her

=Anja sa...

Klart du skal skrive posten sånn som du vil ha den Betty:0)
Godnattaklem
Slutt

S10ne sa...

Liker bloggen din AKKURAT som den er Betty. Du gir mye av deg selv og det liker jeg, dessuten er du dønn ærlig og ikke minst ei imponerende sterk og flott dame.

Imponert over treningen din! Du er utrolig flink! Og så avansert den har blitt da! Har ikke sånne muligheter her vi bor, hverken når det gjelder å måle fettprosent, PT osv. Hadde vært greit og hatt muligheten til det.

Ha en Strålende dag og KOS deg MASSE!

Klem

Betty Boom sa...

Anja: Yepp, det må være slik, ellers begynner jeg å tilpasse meg og da blir det ikke ekte.

Goddagklem

s10ne: Tusen takk for det og VELDIG i lige måde.
Ja, jeg synes sjøl at jeg er god påå dele av mine styrker ogmine svakheter og transformerer sår til kraft i motbakker.

Hvis du er i trondhjæm en gang, så kjøper du joggeskoene på Løplabbet, der får du tatt slik test. Kanskje du skulle lagt turen hit til 7. Mars, konsert og greier?

frikke sa...

Er skikkelig imponert over treninga di, Betty! Du har jo en selvdisiplin som en kan bli grønn av misunnelse på :)

Stå på, videre!

ps. ...og jeg liker bloggen din akkurat som den er!

S10ne sa...

Jeg skal faktisk til Tr.heim på fredag - skal være syketransport for mannen min som skal ta en operasjon. Blir mye ventetid for meg da så da hadde det vært supert og tatt turen innom Løplabbet! Er det i sentrum?

Hadde vært kjempemoro og vært på konserten Betty - men må nok ha den tilgode :o)

S10ne sa...

Og JA, du ER god på og dele dine svakheter og din styrke - det er nettopp det som gjør deg EKTE!

Betty Boom sa...

Frikke: Å tusen takk. Joda, men jeg måtte ha kreft først,og bli 95 kilo og 44 år, før jeg greide å gjøre det ordentlig :) Glad for at du sier det, i disse tider.

s10ne: Førstkommende fredag er det ikke BBBB konsert, da skal jeg på turne med et annet band. Men ring Løplabbet 73 80 82 22 og bestill time da vel. Ligger i Kjøpmannsgaten. 10 min unna Nidarosdommen.

Takk for godt kompliment, tar det til mitt hjerte.

Zava sa...

For en trivelig post å lese! Lykke til med trening og generelt det å trives :D

Betty Boom sa...

ZAVA: takk, det er virkelig artig nå.