onsdag 6. februar 2008

Tøre å LYKKES Del 4

Lav selvfølelse er usexy! Stjeler energi og likevel så holder vi fast i det. Det er kroppen som vil ha det sånn som det var, tviholder på gamle vaner og mønstre for å slippe å endre på noen ting.

Det smerter å endre. Det koster å gjøre forandringer og å gjøre seg sårbar.

I dag ble jeg fortalt at de store idrettsutøverne som virkelig får det til, tar det ubehaget hele tiden, ikke bare i fysisk form, men tankemessig, fighter mot fordommer, media, forventninger, gamle tankemønstre om å ikke greie.

De som ikke lager seg en plan eller setter seg et mål, slipper å kjenne på dette ubehaget, men så blir de på samme stedet hvil også.

Jeg startet dagen med at jeg var ute i god tid til trening, så fikk jeg en melding av Gunnar at han ikke kunne komme til kl. 08:00. Først så tenkte jeg på å snu, dra hjem igjen, og at nå drev han psykisk teorror med meg, for å sjekke ut om eg gikk og trente eller dro hjem. Det skal her sies at jeg er i bevegelse hele dagen. Gikk lang skitur i går og en gåtur på kvelden, som jeg egentlig hadde tenkt å skippe, fordi jeg hadde barn som skulle på ditt og datt og blablabla, så skulle jeg gå en liten tur, men gikk en lang tur i stedet. Kroppen/tankene stritter i mot endringene.

Så plinget jeg tilbake og lurte på når han kom da. 08:30. Jeg tok intervalltreningen sjøl. På tredemøllene står det alltid folk tidlig om morgenen og jogger lett, litt frustrerende for det ser så lett ut, men Gunnar mener at det koster for de og. Men de har ikke vært igjennom det samme som meg, en mager trøst.

Vi tok noen knebøy og så veltet gråten ut, og jeg greide faen ikke å stoppe. Da var det rett i meditasjon og en positiv hjernevasking om at det koster å tøre å lykkes. Ubehaget må kjennes på for å greie å nå sine mål.

Og det snedige er, at jo mere jeg tør å gå inn i dette, jo lettere ruller de andre "ballene" i livet mitt.

Jeg greier å lykkes, nå er jeg helt sikker på det!

Ha en god dag,

Betty

12 kommentarer:

Laila sa...

Er man en vinner, så er man en vinner ;) Men hva er målet ditt, da? Hva er det du skal lykkes med? Tror ikke jeg har fått med meg det.

S10ne sa...

Er det en ting jeg er sikker på når det gjelder deg Betty så er det at du kommer til å lykkes! GARANTERT!
Du har ALL grunn til å være KJEMPESTOLT av deg selv og det BØR du virkelig være også!
Klem

Betty Boom sa...

laila: Først og fremst handler det om å tøre å lykkes om å gå for det jeg sjøl tror på og som er bra for meg og ikke bli styrt av gamle vaner og mønstre. Men siden du spør så direkte har jeg nå laget en plan for å nå 70 kilo. Så er jeg klar for en platekontrakt og en lansering av mitt manus Død Ved Ankomst.

s10ne: Ja takk, gjerne, skjønner nå at det ubehaget som kjennes i prosessen er et nødvendig onde for å nå målet. Akkurat det sa treneren i dag og. Jeg må være fornøyd med det jeg har fått til, ellers blir det ikke plass til nye erobringer.

Joda, jeg er stolt over egen innsats.

Teresa sa...

Du er en veldig god inspirasjon til å jobbe litt ekstra for å nå målene, om det gjelder trening eller andre ting. Får høre at jeg inspirerer selv, men jeg trenger inspirasjon jeg også, spesielt nå.
Og du skriver så ekte, det kjennes på kroppen. :)

Betty Boom sa...

Teresa: du og eg skriver fra hjerte og deler mye av oss sjøl. Vi gjør oss ikke til utover de vi er, det kalles for EKTE. Det er derfor lett å hente inspiasjon hos deg også.

Takk som deler!

Elisabeth sa...

Inspirerende!
Skjønner at jeg bare må pushe på for å bli flink til det jeg vil bli flink til. Ingenting kommer av seg selv... Du har inspirert meg nå til å bli tøffere, tørre mer og tro på meg selv!
Takk, Betty :)
Håper alt er bra med deg :)

Betty Boom sa...

Elisabeth: Det var et veldig flott kompliment. Tusen takk.

GundaM sa...

Har lagt en award til deg inne hos meg, håper du tar imot;)

Vet du, nå fikk jeg nesten lyst til å komme igang med noe trening sjøl her...

Betty Boom sa...

Gundam: Heia deg :)

Anonym sa...

Flott!! Kjempeinspirasjon! Du skriver om ting som veldig mange kjenner på, men aldri har definert! Enten fordi de ikke vil, eller fordi de rett og slett ikke er i stand til å se det! Flott at du får meg til å tenke ;)
Takk!

Sexy Sadie sa...

Det handler om å skaffe seg en livsstil som skaffer en de målene man vil!

Betty Boom sa...

Ilder: Skaffe seg! Jobber med saken. Håper eg får det til i dette livet liksom :ler: