tirsdag 20. mai 2008

UT Å FLYYY

Jeg får ikke sove, så jeg blogger litt. Kanskje jeg blir søvnig av dette. Taste om natten er noe for seg selv, det er deilig stille i huset, i gaten, i meg. Slik ordentlig stille, som er nydelig å lytte til. For slik ordene trenger mellomrom, så trenger musikken også stillhet. Beste musikken er avslått vifte, akkurat i det du gjør det. Bare prøv å slå av viften over komfyren og lytt, det er gode greier.

Jeg har laget ferdig JULESANGEN, og jeg er fornøyd. Har sendt den til Trine, som er dirigent for songlaget Bygdaljom. Hun arrer og vi skal ha konsert sammen i Vår Frue Kirke lørdag 15. November. Det er plass til 700 mennesker der og vi skal fylle det huset. Denne konserten kan du ikke gå glipp av. Det blir vakkert. Inntekten går til Kirkens Bymisjon som gjør en mega jobb for fattige folk i Trondhjæm.

Der kom trøttheten, flottings, da blir du avspist med en kort post. Men det gjør vel ikke så mye, du har vel annet å gjøre enn å sitte her og lese tanker til en ikke konvensjonell 44 år gammel dame, som tror at hun er noe, som er fornøyd med seg selv og egen innsats i livet. Gå ut i verden og vær fornøyd med deg selv du også. Det er til ingen nytte å føle seg liten, gjør bare deg sjøl og andre usikker. Fri deg fra frykten og gamle trossystemer, du er stor!

Ha en fantastisk onsdag,

Betty

4 kommentarer:

vibeke sa...

Ja, kanskje det. Komme meg til Trondheim 15 november. Dessuten skal jeg gå ut i dagen i å vite at jeg er stor. Takk for akkurat denne posten akkurat i dag, dagen etter at jeg har gjort noe ukonvensjonelt som vil ha betydning for meg og en del andre mennesker. Selv skal jeg ha en fantastisk tirsdag, Betty. Og i morgen; en fantastisk onsdag.
Ha det fint i Trondhjæm både tirsdag og onsdag og torsdag og fredag og... :-)

Betty Boom sa...

Vibeke: Ja, gjør det! Og si i fra hvis jeg skal ordne boing. Jeg er god på å organisere, ikke lenger for alle, men det jeg har lyst til det.

Er det ikke snedig hvor befriende det er å gjøre gode valg for en selv som andre nødvendig ikke vil like, fordi du endrer også på deres system. Hvis andre blir lei seg, og utrykker det, så går det an å imøtekomme følelsen og gå videre, hvis andre blir sure, så er det ikke så mye å gjøre med det. Surhet er ikke en kraft, det er et sug. Vi kan ofte la være å velge det beste for oss selv, fordi vi er redd for andres. Ergo vi beskytter dem foran å leve våre egne liv, slik vi vil. Til lykke med valget du gjorde for deg selv.
Jeg bomma på dagene her ja.
You Go Girl!

Anonym sa...

Flott avsnitt nr 3, Betty! Klem Kari

Betty Boom sa...

Takk, Kari! Må du leve og blomstre.