torsdag 29. januar 2009

Bare undrer...Bare undrer på at ikke antall klikk eller lesere går ned, når jeg ikke skriver jevenlig. Jeg hadde egentlig forventet det, men det ligger i snitt på 100 per dag hele veien. Er folk innom for å sjekke om det skrives noe, av gammel vane, eller er det nye? Jeg gleder meg til å vise dere websiden som det arbeides med og jeg har gjort et godt stykke arbeid med søknader og diverse. Skikkelig fornøyd med innsatsen. Skal til byen og kjøpe meg laaaaange øyevipper som belønning for det :-)

God torsdag,

Betty

18 kommentarer:

Marte sa...

Jeg titter ofte innom for å se om du kan ha skrevet noe ;) Det er en vane å sjekke ut bloggen din! Du har mange trofaste lesere, og de slutter nok ikke selvom du ikke skriver jevnlig. Blir spennende å se websiden!
Og jeg tviler ikke på at du har gjort deg fortjent til noen flotte vipper - ha en fin dag :)

Lilly Craft sa...

Det kommer opp på rss-feed på sia mi når du har skrevet noe. Så jeg popper innom når det er noe nytt. Andre ganger hender det jeg går inn og titter på bilder eller leser et gammelt innlegg.

Gleder meg MASSE til å se websiden din!

AL

Anonym sa...

Lange øyevipper..

Er du også en make up junkie, Betty?

Jeg er innom nesten hver dag pga jeg har som mål å innom alle på blogglisten min hver uke.

Betty Boom sa...

Marte: Jeg kjøpte rosa vipper :-)

Ann-Lill: Ser at dere har feed-saker. Jeg har ikke ordnet meg det...redd det blir for mye av det gode. Tidsbruken min i bloggverden skal være på et minimum og stikker bare uforpliktende inn til folk, når jeg virkelig vil. Orker ikke pliktkjør her. Men skikkelig hyggelig hvis du finner noe her, som gir deg noe på din vei. :-) Gikk det med audition og klinikkopplegget. Håper du synger som faen!

Sexy: Jeg jobber med saken. Med all den maskuline kraften rundt meg, så kan jeg godt forsterke alt jeg kan med feminint utrykk og identitet.

Anonym sa...

Da vil du like den bloggpost jeg nettopp la ut. ;)

Unknown sa...

Hei!
Jeg er ny, eller dvs. jeg fant deg og dine herlige skriverier i romjula. Så der satt jeg og leste til langt på natt, og starta opp igjen neste morgen. Er blitt stor fan av deg, og må stadig innom for å se om det er noe nytt. Liker spesielt godt føljetongen "Tøre å lykkes i eget liv" - det er vel det vi prøver på, alle sammen.

Takk for at du lar oss få ta del i dine grublerier, du setter igang noen prosesser!!

Lise fra Rindal.

Betty Boom sa...

Sexy: Been there. KJører likens post snart .. .

Lise Dagrun: Hei, og takk skal du ha. Slike kommentarer som du gir her, inspirerer faktisk veldig til å blogge videre. Hærlig når noen deler at det gir noe. Nå skal jeg kjenne etter om jeg har en ny Tøre å Lykkes post, og ja, det er det vi holder på med, på forskjellig vis. :-)

Runa sa...

Følger med deg av ren og skjær glede!Takk for at du tittet inn hos meg!

Betty Boom sa...

Runa: Herlig. Stille før stormen nu.

Marianne sa...

Betty - eg må stadig innom å sjekke om det har komt noen bloggord fra deg. Synes du alltid har noe på hjertet - stort eller smått som eg liker å følge med på. Håper du fortsetter med det og gleder meg til å se websiden din!!

Marianne

Torilpia sa...

Jeg er ikke innom hver dag - men stikker innom når bloggrollen min viser at du har et nytt innlegg. Siden jeg ikke er så aktiv på bloggefronten for tida - prioriterer jeg de nye innleggene. Men har nok blitt for dårlig til å kommentere. Hadde så mye bedre tid før - når jeg ikke var på jobb hver dag.

Du har jo en veldig flott blogg - utfordrende og til dels krevende å lese. Dette er ikke "blond" blogging akkurat :o)

Ha ei kjempefin helg Betty - klem!!

GundaM sa...

Du ligger jo på favoritter inne hos meg, men ikke bestandig ejg leger igjen spor da ;0)

Skal tro om du bada idag, sol og greier...Hihi

Stjørdalsklem

Tonita sa...

Hei Betty, - jeg kommer jeg vetu - ikke hver dag, men før eller senere.

Gleder meg til det du antyder er i vente, - og i mellomtiden bart stikker jeg innom.

Har tatt ned 2008 kalenderen fra kontorveggen - den fikk mange fine kommentarer det året den hand oppe. Du gjorde en kjempejobb der. Og jeg takker.

=Anja sa...

Bløderprinsessen må no ijnnomm Betty 42 da sjøhh
Veit ittj koffår- men æ må

Tonita sa...

Betty - en ting til.
Jeg tror ikke at jeg har spurt om det før, - i alle fall har jeg aldri fått noe svar.
Det utrolig lekre, sexy bildet på høre side i bliggen din - hvem har tatt det?
Er det noe også jeg kan forsøke å nå - selv om jeg er 20 år eldre enn deg.

Bildet er bare sååå - lekkert!

Tonita sa...

Eller 'bloggen' som folk flest staver det.

Sølvis blog sa...

Vel - æ abonnere - så æ e bare innom når det har komme nåkka nytt - stort sett i alle fall... Savner de daglige kommentarene dine om dette og hint, men skjønner godt at det trengs en pause av og til.

Betty Boom sa...

Marianne: Ja, og det er så hyggelig at du legger igjen en hilsen. Sjøl er jeg supertravel med full fokus på sang og alt rundt det. Vi treffes i DK, kan kanskje være bra med en vår måned. Jeg skal synge på en konsert i Køben i MAi, kanskje da?

Torilpia: Noen ganger skulle jeg øsnke jeg var litt blond jeg og, men det går over når jeg får respons som dette.

Gundam: Jeg badet ikke i helgen, var så mye annet som tok oppmerksomheten. :-)

Tonita: Jada. Men vi går videre, mye annet gøy i vente. Bildet er tatt av Marte. Du finner henne i lenkene mine. Hun er fotograf og bor i Oslo. Du tar kontakt med henne - avtaler pris og tar bilde. Sånn er det bare.

Anja: Det hender æ bare MÅ innom dæ og. Love fra Moholts Perle-

Sølvi: takk, men siden dette er gratisarbeid, så må det kules ned til fordel for ting som gir inntekt. Men kult at du sier i fra - inspirerer!!!!