søndag 25. januar 2009

Vibration and Attraction

Jeg har alltid lurt på hvorfor og hvordan vi tiltrekker oss de menneskene som vi omgir oss med, og om det er tilfeldig eller satt i et system, ut i fra hvordan vi har det med oss selv. Jeg snakker ikke om de som vi treffer tilfeldig og blir hengende å prate med, fordi vi er høflige, men de som tiltrekker oss, som gjør at vi vil være kreative. Folk som bringer oss videre. Noen kaller det kjemi.

Vi er energi, og denne energien vibrerer, svinger, vingler og beveger seg frem og tilbake. Bare med å holde hånden ut i luften, stille, er det likevel en vibrering av hvor mange meter per sekund? Gradene av vibrasjon kalles frekvenser og jo høyere frekvens jo mere potent er kraften. Tanker er den høyeste frekvensen vi har.

"The mind in itself and in its own place can make a hell out of heaven or a heaven out of hell" (John Milton).

Så hvem vi tiltrekker oss, må jo være ut i fra de vibrasjonene eller tankene vi har, hvordan vi ser på oss selv. Hvis vi er negative til alt mulig, så vil vi ergo ha det bedre med andre som er negative, fordi de bekrefter oss og tankesettet. Hvis vi er positive, vil vi automatisk ha det bedre med de som er i en positiv vibrasjon. Vi tiltrekker oss via vibrasjoner de til oss. Positive folk snur seg til solen og ser det gode til og med i det dårlige.

Negative folk kan trekke ned alt i livet. Selv det som er bra er det noe dårlig med for dem. De forventer at livet skal være dårlig og de får det de søker. Igjennom den negative vibrasjonen de holder seg selv i, tiltrekker de seg andre negative personligheter (misery loves company).

For meg betyr dette at vi kan skape vårt eget helvete, eller vår egen himmel, avhengig av tankens kraft. Siden vi har fri vilje, kan vi velge hvordan vi vil se på ting, tenke, vibrere. Tanker kan trenes. Ta en tur på den psykologiske tredemøllen og gjør det! Vi blir det vi tenker og søker.

Dette er ikke noe nytt under solen, bare viktig å bli påminnet av og til.

For står vi fast og ikke får resultater, så er det veldig greit å bli oppmerksom på tanken og at alt vibrerer på frekvenser etter tankens kraft. Skal en realisere sine egne drømmer, må en være "conected" til gode vibrasjoner. Enkelt, - men irriterende lærdom fordi det krever at en må inn i kjernen på en selv. Den indre reisen, er påkrevet.

Jeg tør å si at alle mennesker som har fått til noe i livet, har måttet arbeide med dette, bevisst eller ubevisst. Noen er jo bare født positive og uten fordommer, de gjør det bare rett på sin vei. Men de aller fleste av oss har arvet et tankesett, som ikke fungerer for oss, som voksne, og som er greit å bli kvitt for å komme videre.

Med en gang vi har valgt en tanke, påvirker hjernen cellene og de vibrerer og sender ut elektroniske bølger. Hvis du holder ditt mål høyt, vil du vibrere i harmoni og på det psykologiske planet vil du tiltrekke deg de menneskene som du trenger for å oppnå målet ditt, fordi dette er loven.

Når vi skjønner dette, forstår vi at alle mennesker er make, har samme muligheter, vi bare ser ut som om vi er forskjellige. Automatisk liker vi folk som får oss til å føle oss bra, og de føler seg bra med deg, fordi du har gode vibrasjoner. God energi.

Alt du søker, søker deg i retur. Så alt du ønsker deg, er allerede ditt. Så du trenger ikke hige etter noe, det kommer din vei, så lenge vi godtar og forstår denne prosessen. Hvis det dukker opp noe du ikke vil ha, så vit at du egentlig har bestilt det. Så kom deg i harmoni med det du ønsker deg!

Søndagens kloke ord fra Moholts Perle,

Betty

8 kommentarer:

-Mitt lille rede- sa...

Aller først må jeg bare beklage for at jeg ikke har vært i bloggemodus på ei stund. For jeg har så gjerne villet si tusen takk for cd`en du sendte. Så TUSEN, TUSEN takk! :-) Veldig snilt av deg, og jeg synes den er helt super. Du har ei herlig stemme. Flinke allesammen :-)

Interessante ord her, jeg prøver å peile meg inn på det samme, og har nettopp lest "The secret" og har sett dvd`en. Spennende! Det er de ubevisste tankene som blir ei utfordring. De surrer sitt eget liv, men jeg prøver å stoppe opp av og til, og tvinger meg selv til å leve i nuet, her og nå, da roer tankene seg også. Jeg prøver å tenke slik:

*LEVE i NUET
*PUSTE MED MAGEN
*TENKE POSITIVT
*VÆRE TAKKNEMLIG
*ROE NED

Ha ei fin uke Betty :-)

Klem fra Lene

Anonym sa...

Jeg tror det er mye riktig i det du skriver, og det er en sterk motivasjonsfaktor å holde seg positiv, jobbe med den positive energien.

...men samtidig vil jeg også mene at det ikke er _bare_ sant det som er sagt. For eksempel at "Hvis det dukker opp noe du ikke vil ha, så vit at du egentlig har bestilt det. Så kom deg i harmoni med det du ønsker deg!"

Hvordan skal man forfølge den tanken hvis man for eksempel har blitt rammet av alvorlig sykdom? Har man ubevisst BEDT om det? Må man si til seg selv at det er sin egen feil?

Jeg er veldig for at man skal takle de situasjonene man havner i på en positiv måte, men å si at alt negativt som dukker opp er noe man egentlig har bestilt selv er å trekke det litt langt.

Betty Boom sa...

Mitt lille rede: Bare hyggelig. Det er siste cd`en jeg gir bort fra. Neste cd jeg lager skal jeg til og med gå og kjøpe i butikken selv :-)

Jeg har ikke lest The Secret, burrde kanskje gjort det? Der er i de ubevisste tankene grunnarbeidet foregår. Der kan mye gjøres.

Leve i nuet er en bra greie. Da blir livet laaaaaaangt.

SerendipityCat:

"Hvis det dukker opp noe du ikke vil ha, så vit at du egentlig har bestilt det. Så kom deg i harmoni med det du ønsker deg!"

Vel. Jeg hadde kreft. Kan være genetisk, men i mitt tilfelle tror jeg det var fordi jeg strakk meg for langt bestandig, fordi jeg gikk over mine egne grenser, fordi jeg var infiltrert i mennesker som ikke var bra for meg.

Det betyr ikke at jeg bærer skyld for dette, men det betyr at jeg endrer på det jeg kan endre på, for å ikke bli syk igjen.

Alvorlig sykdom kan være flaks/uflaks, du vet, etter fyllte 40 år, så gikk Guds garanti ut. Du kan også gå ut i veien å bli påkjørt, veldig uflaks.

Men jeg er overbevist om at de energiene vi har rundt oss og det som skjer oss ellers i livet, er et resultat av det vi selv ber om.

Torilpia sa...

Dette var helt i "The Secret-ånd" :o) Har lest boken, sett filmen og vært på et lite "kurs". Men klarer fortsatt ikke å viske ut førti-års negativitet.
Derimot ser det ut til at du har klart det - jeg er glad på dine vegne :o)

Stor klem fra meg!

Betty Boom sa...

Torilpia: Jeg har hverken heller, men er helt i Born Rich - ånd. Jeg arbeider med saken hele tiden for å kunne leve fri :-)

Marte sa...

Utfordring til deg i Bloggen min :)

Marte sa...

...Jeg liker heller ikke kjedebrev, men denne er jo ikke helt det ? ;)

Betty Boom sa...

Marte: fint å høre i fra deg :-)