fredag 13. mars 2009

FUCK FOREVER!----------- En merkelig skrue jeg traff. Dvs en som levde. Italiensk kvinne, som sang til det fulle. Noen møter glemmer man bare ikke. --------------------------- Gran Canarias rikdom. ------------------------ Gutta tvunget ut på dagstur i fjellet. The Result :-) --------
----------- Sang i sjømannskirken. Sjekk folka utenfor. Det var satt opp lydanlegg så de kunne høre der og. :-) --------------------------- Så endte jeg på fest, så klart. Djizzes fucking Kraist. Kunne vart til evig tid. Jeg prøvde å henge med, men hadde ikke sjans. La inn årene etter 3. nachspill. ----------------------- På Fæst. På G.C. Linda og meg. Rocker til siste dråpen. ----------------------- Ørlittegranne slitne. -----------------

Dokkar gir dokkar ikkje. Ser det på Site Meter sjø. Dokkar e innom og sjekker Betty42 og det er veldig hyggelig det. På tide med en skikkelig bloggeoppdatering her, og fri oss fra de som aldri tør å dele av seg selv.

Jeg har hektiske dager på Gran Canaria, vært her siden mandag, først i dag har kulet an på stranden, dvs at jeg steinsov i en solseng for nachspill etter nachspill krever noe, men det var verd det. Størst av alt er at jeg har hatt et møte med Smiley her (glemte å ta bilder, typisk)og vi sang sammen i går kveld. Opptreden i kirken gikk greit, vanvittig mye folk, og jeg synes at jeg er modig for tiden, for det også krever noe. 3 opptredener på en uke, mere enn på lenge. Men jeg øver hver dag, har steinhard disiplin på den delen av livet, må holde meg i form, og elsker fremgang.

Jeg har skrevet en ny låt: Min inste String. Dedikert til kroppen min. Tempelet, som jeg har sluttet å behandle som et dass. Ikke en eneste negativ tanke skal få resten av livet mitt, snike seg inn i mitt hode og si noe dårlig om kroppen min. Gevinsten er en større sensuell følelse og en mere feminin fremtoning, som er spennende.

Så til helvete med holdninger om å ikke stikke seg ut, at det er for seint til å lære. Jeg synes det er helt fantastisk å møte mennesker som er ekte. Jeg synes det er deilig å lære noe nytt. Selv om det svir og koster. Som jeg sa: Bedre å leve med et såret, enn et lukket hjerte.

God kveld,

Bettyblue.

8 kommentarer:

=Anja sa...

God Natt o Skjønne:0)

Betty Boom sa...

Anja: Godt natt veldige vakre menneske!

Anonym sa...

Høres ut til å være en pangkonsert og pangfest

Ha en god helg, Betty!

Betty Boom sa...

Sexy: alt e litt pang for tiden. Love B

trine40 sa...

dette såg fortreffelig ut! Funka det med koret?

klem

Betty Boom sa...

Trine: De hadde ikke greid å øve det inn, så vi sang hver for oss. Funka det og.

Marianne sa...

Fuck forever kan jeg være med på!!! Bare ikke fuck så mye at du glemmer å elske!! Alle som bryr seg og synes du er en herlig kvinde vi setter stor pris på !!!! Som synes du er en helt som bør bæres frem på gullstoll!!!!!!

Betty Boom sa...

marianne: Vakkert Sagt. Adressen til konserten på lørdag er lagt ut på Facebook, Bettys Fan side. Du er medlem regner jeg med . .