lørdag 25. april 2009

Å NYYYYYYYYYYYYYYYTE I DAG!------------ Da har våren ankommet Moholts Perle, og jeg får gå med sandalene på. -----------

I dag har jeg igjen sloss med de gamle skyggene, som Anja kaller det. Jævla dritt spøkelser som hvisker meg i øret, at jeg faen ikke skal tro at jeg er noe. Det hjelper å meditere, det hjelper å vræle og det hjelper å si til meg selv at jeg er noe. Det er ikke forankret i virkeligheten, det er gammelt møl, som samler seg i kroppen og prøver å regjere. Gjør inntog og krever at jeg bøyer mitt hode i skam, men lyer jeg, neida. I dag har jeg sendt "det hele" tilbake der det kom i fra, og jeg vet så inderlig vel adressene. Så nå nyter jeg alt jeg kan, tilstedeværelsen, friheten, blottet for skam og fornedrelse. Jeg kommer til å ta helt av en dag, håper jeg rekker det før livet mitt ikke er her mer. Det gjør jeg nok!

God helg, Betty

7 kommentarer:

Unknown sa...

Jævven for noen sandaler! Har du tenkt på det interessante sol-skille du kjem til å få i dem:-)
Jag spøkelsene, du. Og du overlever dem, garantert!!!

Unknown sa...

Nyt ALT du kan! Du er tøffere en spøkelsene, så de stikker nok snart.

Sandalene var råstilig på deg. Trodde ikke jeg fikk se de på allerede nå. Men så har det jo vært sommertemperatur i dag da. I alle fall her i Romsdal...

GundaM sa...

Ja Anja vet å sette ord på det ;0)

Og det er vel tid for slike tanker nå sikkert om du ahr det slik...Føler det er så masse energier der ute for tiden, alt er så lett å ta inn lissom.
Selv er jeg jo så heldig å "få beskjeder" i tide og utide og idag fikk jeg beskjed om å ikke kjøre videre i kryss...-Det kommer noe var beskjeden. Min sønn på 10 sier mamma,kjør da men jeg er handlingslammet. Så kommer plutselig en elg løpende, rett mot oss stopper og kikker og løper videre. fantastisk ;) Lille Pe, sa det var godt vi venta ;)

Klemmmz til deg Betty, stilige sandaler!!!

Betty Boom sa...

Kari: Ser på bildet at prislappen er på ennå. Fjerner det. Blir ALRDI brun på leggene likevel, men det hadde jo vært morsomt da :)

Randi: Takk. Og jeg vet jo det. Som sagt tåler ikke spøkelsene dagens lys og jeg er flink til å løfte de frem og pulverisere de. Fantastisk varme ja, skal gi seg her i Trøndelag i dag, sies det.

Gundam: Sånne elgeøyeblikk er ubetalelig.

Sexy Sadie sa...

Spøkelsene kan bare stikke av og suge seg selv.

Betty Boom sa...

Sexy: så enig! Jeg har bedt de om det, men de klorer seg fast. Men det er ganske så bra nå i kveld, ridd over en storm, serru!

Runa sa...

DU STÅR HAN AV!Fordi du er sterkere enn skyggene!
Kjempe kjempe kule sandaler!
GOD VÅR BETTY!