mandag 20. april 2009

Susan Boyle takes it all !!!!!!!!!!!!!!

I dag skulle jeg legge ut bilder fra enda en mega happening i helgen, men så ramlet jeg over DENNE DAMEN. JEG ANBEFALER DERE Å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN, den er sett av 33 millioner. Hun er den stygge andungen på 47 år, som blir ledd av når hun kommer inn på scenen og tar rotta på de alle. Absolutt alle, untatt Simen da. Hun synger de "off their chairs", og alle må innrømme sin synd om at de ikke trodde på henne. Hun synger I Dreamed A Dream (Les Miserables). Aldri har jeg noen gang, blitt så berørt og så inspirert til å fortsette med det jeg gjør. De kan bare le og steike i sitt eget fett, men den som ler sist, ler best.

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Så la deg inspirere av holdningen hennes, av styrken hennes og tvil aldri mere på deg selv. Start hver dag med å tro på deg selv, avslutt hver dag med å berømme deg selv. Fyll hele deg selv med tro på det du drømmer om! Tvil, pessimisme og negative tanker kan sug seg selv. Det stjeler energi, entusiasme, håp, styrke og alt annet som gjør livet morsomt og kreativt. La aldri noen kakke deg i hode og rist av deg de som fyller deg med tvil, fyll livet med drømmer i stedet! Da får du en energi, som ikke plukker opp tvil! La de som snakker dritt, få snakke dritt (let the dead bury the dead), la de som vil holde seg selv og det nede, få være uten deg. Lykkes på din vei. Tough times Never Last, But Tough People Do!!!!

Susan Boyle, you made my day, Thank You!

Betty42

10 kommentarer:

Unknown sa...

Dette innslaget har blitt min store favoritt! Den eksploderte på alle nettsteder i helga, såg jeg. Hun er bare fantastisk...også rører det ved noe i oss...både triumf på hennes vegne, og litt skam fordi det minner oss på vår forutinntatthet...

Betty Boom sa...

Kari: Skam er et ord som skulle vært avskaffet, det får oss til å sitte fast, i stedet for å endre. Forutinntatthet er noe vi kan gjøre noe med ! Hun vinner hele driten, det er jeg sikker på :-)

Sexy Sadie sa...

Hun var skikkelig god og det var så artig å se et menneske som var seg selv og ikke prøvde å være "all that" og dødskul og sånt.

Dog har jeg et problem med Idol og tilsvarende program fordi det går for mye ut på å drite ut folk og drømmene deres. Det har jeg ingen sans for.

=Anja sa...

Takk for sist Betty
Det var gull:0)

Slutt

Hogweed sa...

DÆVEN STEIKE!!!!!!!

DEN DAMA ROCKA KÅKEN!!

Hadde bare hørt snakk om denne dama og hennes inslag i denne program serien.. hadde egentlig ikke tenkt å bry meg mere om dette enn akuratt det at dette er søppel tv...... Nysgjerrigheten lenge leve.....

Men, er enig i at slike program er ute etter en ting.. å DRITE UT....Å det er ikke bra for den som prøver å bruke et slikt media for å prøve å få en fot "innafor"

Betty Boom sa...

Sexy: Jeg har superproblemer med sånne program jeg og, hater det! Men greit, denne tok de!

Anja: Supergull helg! Kanskje blir det låter av det, som selger til gggggg......

Hogweed: Jepp. Det er søppeltv, fikk plutselig tanker om at det var regissert alt sammen . . .

Unknown sa...

Knakende godt skrevet. Susan Boyle er bare helt fantastisk!

Krysser fingrene for at hun vinner.nut

Betty Boom sa...

Randi: Takk og enig med deg!

Unknown sa...

Minte meg om vinneren i 2007: Paul Potts. Bare se http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Samme reaksjon. Jeg måtte felle noen tårer da jeg hørte det. Og ja, jeg trur hun lett også kan vinne.

Btw. om noen får meg til å kjøpe Opera på CD, så må det nesten bli Paul...

Betty Boom sa...

Stein Eldar: det var du og :-) Nå skal jeg se på han Paul på youtube. God helg.