--- kveldskos ---
--- BRUCHETTA. 6 skiver, 4 fedd hvitløk, 4 tomater, hvitost, olivenolje. Smør 1 bs ilje utover hver brødskive. Rist skivene høyt i ovnen i 3 min. ved 200 grader. Tomatfyll: Skjær tomatene i små terninger og blant med hakket hvitløk. Fordeles over de ristete brødskivene. Dryss over revet ost. Stekes i ovnene 3-5 min, til osten har smeltet. 1 1/2 glass rødvin til. VOLLLA ---
Vi er så heldige å ha
Aun rundt oss til fredag og i morgen skal vi på RASKE MENN, før jeg er med OPPKOMME på Cafe Filter. Aun bidrar til at vi skal bli besteforeldre, vi gleder oss til det! Sønn,
Stein er travel beskjeftiget i livet!
God onsdag,
Betty43
6 kommentarer:
OOH. Nå må jeg lage Bruchetta! (Rødvinen sitter også i skapet.)
Takk for inspirasjon!
Rigmor:
Si i fra når du er i Norge og jeg serverer det her og.
..og jeg skal lage det til lørdagskos med gubben:)
Så enkelt, og rågodt!
klemmeklemme!
trine:
Vi trenger bare å bli påminnet hvor enkelt det er en gang i blant - til og med livet er jævli enkelt, vi bare gjør det så vanskelig :)
Bruchetta er topp - men du sa noe annet også - besteforeldre sa du. Det er 100 ganger bedre! Gratulerer
Thank you, Tonita!
betty
Legg inn en kommentar