fredag 16. mai 2008

Jeg Bunner

Tenkte jeg skulle skrive en knallpost om aleinehet i dag, men nei, kjenner at jeg bare skal taste litt og gå og legge meg. Aleineheten min har en helt ny agenda, den er til å leve med. Aleineheten er ikke ensom, den er rett, voksen, viktig, verdig og vesentlig.

Jeg kjenner at min identitet ikke trenger beundring. Jeg er i et skift og holder på med å innkassere seirene og ta nye sjanser. Det er spennende og det er nifst.

Mennesker som har gjort meg usikker har tidligere vært som en magnet på meg, det er ikke slik lenger. Jeg slipper de ikke inn i kjøttet mitt mer. Jeg holder min egen temperatur og merker at det funker. Jeg er utenfor comfort-sonen og i hardt arbeid hver eneste dag og jeg elsker det.

Tenkte bare jeg skulle si det :)

God helg,

Betty

5 kommentarer:

Elisabeth Augusta sa...

Glad for å lese det, Betty. Kreativitetens kokepunkt ligger et stykke utenfor komfortsonen ;-)

Anathema sa...

Bra, Betty! Jeg synes bloggen din er blitt mye bedre i det siste. Håper du holder frem på denne måten og skriver godt og sterkt, med særegen stemme, om opplevelser på kropp og sjel. (Og lar bloggelitediskusjonen ligge død;-)

Gratulerer med dagen!

Betty Boom sa...

Elisabeth: Eneste som gir vekst.

Anathema: Haha. Jeg har ikke blogget i det siste. Jeg har lagt ut bilder. Knapt nok skrevet noen linjer. Men takk likevel, synes sjøl at de beste postene ligger i 2005/2006 arkivet, eller på Betty43.

Bloggeliten suger og vi bruker ikke alltid energi på det eller de som suger, til det er livet for dyrebart. Men du skal ikke se bort fra en post eller fem om dem i fremtiden, kommer helt ann på hvordan de oppfører seg det. For en gammel kriger, så er urett det værste jeg vet.

Min stemme er særegen og dette er min blogg og jeg har rett til å formidle hva jeg vil, og du er fri til å synes hva du vil om det.

Stå på Sjøl.

Anathema sa...

Haha, vi har ulik produktivitetsgrad, skjønner jeg. Selv er jeg glad om jeg greier å få ut 1-2 poster i uka. Jeg synes jeg har funnet masse interessant her i det siste. "Tøre Å Lykkes Del 7" likte jeg også veldig godt - som jeg skrev.

Betty Boom sa...

Anathema: synes nesten det er lettere å få ut poster hver dag, enn 1-2 i uken. Energien jeg la i bloggingen går til andre ting, som jeg blir opptatt av.

Men takk skal du ha :)