fredag 14. november 2008

Nå er det UT Å FLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY------------- Bare sånn i tilfelle du ikke har fått det med deg, så er det dette som skjer for noen av oss bloggere i helgen, jeg vet at mange av dere kommer og jeg føler med allerede dypt beæret. Det blir en fantastisk kveld. Ihvertfall skal vi bidra med vår del :-) ---------------------

I dag har det vært stort trykk på billettsalget sier de som sitter med det. Artig dette! Artikkelen/reportasjen i Adressa ble fin. Sjeldent at noen greier å skrive så mye historie og få det til å bli tøft og ikke påtrengende. Ikke noe syting, bare harde fakta. I Bloggopolis ville vi kallt det: BRA POST! Utgjør mye, litt flere lesere der, enn her, så jeg har vært litt populær i dag...går fort over.

Hadde en utrolig opplevelse på trening i dag. Gikk på flyt og pilates, glemte drikkeflasken min etter timen, måtte inn igjen og hente den, og der var det Trim for eldre og jeg ble tilbudt en plass i rekken. JADA JADA JADA, nå er vi i gang dere. Djezzuz, aramia, live is rolling. Skulle sagt ja, men ristet på hode, og gikk. Jeg kunne vært yngsten på laget, jeg som alltid har vært eldst over alt. Det virker som om de har det trivelig sammen. One day I will. One day I will join you.

God helg,

Betty

15 kommentarer:

Unknown sa...

Ha masse, masse, masse lykke til!!! Skal sende mange gode tanker!

Betty Boom sa...

Kari: Tusen takk.

GundaM sa...

Åååå, jeg har så lyst til å komme!!! Får se hva ettermiddagen bringer, men først er jeg leid ut til å være sporhund for en som har mista noe i skogen her og så er det shopping av gulv til kjelleren og så er det utstillinga mi som jeg sikkert blir en tanke for seint til. Men ejg har sååå lyst..

Hm, kl 18 sant... Uansett, lykke til! dette blir bra, det vet jeg og den flotte omtala i avisa og ;D Kjempe!

trine40 sa...

here we go!

Tonita sa...

Ai, den som hadde vært i Trondheim!
Lykke tl - det blir sikkert supertdupert.

Monica sa...

Lukke til! Las om dykk i Trønder-Avisa i dag òg forresten! :)

Anonym sa...

Lykke til i kveld. Hadde det ikke vært for vennninnebursdag, så hadde jeg kommet. Flott reportasje i adressa i går. Ut å Flyyyyy!

Torilpia sa...

Fly litt for meg også ... :o)
Sender mange gode tanker og krysser fingre og tær for at alt går som det skal!!

Klem!!

Runa sa...

Vi sitter klare på Britannia hotel og gleder oss til kl. 1800 :-)!

Sølvis blog sa...

Takk for en flott opplevelse i kveld.

Anonym sa...

Sitter fortsatt å fordøyer inntrykk. Tusen takk for en utrolig konsertopplevelse!!
Klem Karin:)

Hanne sa...

Kjempeopplevelse Betty!!
Spesielt traff Julesangen....

Betty Boom sa...

Takkogtakkogtakkogtakk, alle som en. Det ble flott ja.

Betty

vibeke sa...

Hei Betty!
Det er så uendelig lenge siden jeg har vært innom hos deg. Og det er dumt, kjenner jeg. Har oppdaget at jeg skal slutte å besøke en del blogger - de med "kos-med-misnøye"-innhold, og så skal jeg heller besøke dem med positivitet og et godt syn på livet. Jeg er så glad i den livsbejaende tankegangen din. Om flere hadde vært som deg, hadde verden vært et godt sted.
Av og til ønsker jeg meg til Trondheim. Nå gikk denne konserten meg hus forbi, men håper å få med meg en slik konsert i framtida. Ha det fint med plateinnspilling og slikt :-)

Betty Boom sa...

Takk. Sjelden innom andre blogger for tiden jeg også. Det går i perioder dette.:-)