mandag 2. mars 2009

T E R R O R !

Terrorisme er utviklet av russiske anarkister og nihilister på slutten av 1800 tallet. Det er egentlig en politisk aksjonsform for å skape frykt i samfunnet, for å destabilisere det og igjennom det lage grunnlag for en revolusjon.

Alt blir kalt for terrorisme om dagen. Kineserne kalte de som demonstrerte mot OL for terrorister, og dermed blir det et grunnlag for å fengsle dem. Ordet brukes over en lav sko, det misbrukes, og det gjør det mere legitimt å slå ned på.

Ordet terror betyr frykt. Frykt er veldig nedbrytende på menneske. Vi lever i en falsk skapt frykt. Når mine barn skal ut å fly, så merkes det at Bush-administrasjonen har utnyttet frykten til sin fordel, og gitt en hel generasjon NOIA. Fuck That System.

...men så er jo fly også veldig forurensende og da, blir jeg fortalt her.

God ny uke,

Betty

3 kommentarer:

Lucid Glow sa...

Masse helt uskyldige mennesker har sittet innesperret lenge nå fordi de ble beskyldt for å være terrorister.

Marianne sa...

hei Betty!! Terro er noe dritt - ja det skræmmer livdriten av oss, men er like forbanna terro!! Angstskapende og kontrollerende - er vi redd er der kontroll fordi vi ikke tør å ta sjansen - da er vi under kontroll og satt på plass som en hvilken som helst bikkje!!

Hvor og når skal du spille i København - vil gjerne komme å høre på deg!!

Klæm Marianne

Betty Boom sa...

Lucid Glow: Nemelig.

Marianne: omtrent som i Selbu :-)

Konserten er på CVI, kan forklare stedet siden. Den største konserten er riktig nok i mai. 16. eller 17. mai. Men selvsagt hjertelig velkommen.