fredag 6. oktober 2006

ROSA SLØYFE 2
Det er ingen som er så rosa som Arild nå om dagen, han er prosjektleder for LYKKE og bærer rosa sløyfe. Jeg måtte bare ha med begge bildene, for på det ene sier jeg: "T R Y K K! " og på det andre bildet, ser du ikke skjorta til Arild. Han er vår mann igjennom det nye året som skal komme. Han er kalenderens plomme. Det har vanket mange god ord om kalenderen og det er bare å kaste seg ut i det damer. Vi skal være 12 til sammen.

Jeg er Januar. Jeg velger meg Januar og jeg gleder meg til å treffe dere andre. Prosjektet er ikke helt virkelig før alle damene er fotografert av Lasse og malt på av Kristine.Prosjektet er nasjonalt, så det er bare å hive seg utpå, er du brystkreftoperert og tror du kan "gi brystet et ansikt" er du muligens en av våre. Vi trenger at flere kan fortelle at livet er en gave, at det å ha hatt kreft ikke er jordens undergang, tvert i mot. Det gjelder "å velge å leve".

Så brystkreftopererte fra nord i Hammerfest til Kristiansand, kom på banen! Vi kan sammen sette "lys" på saken. Og jeg ønsker meg så inderlig at kalenderen henter inn penger til kreftsaken. Det som gjør kalenderen helt spesiell, er at vi har fotograf Lasse Berre med, og Kristine Maudal som maler. Bildene blir et "speil" på LYKKE for oss som vant over kreften.

Vi var på radioadressa og laget et "shoot" for saken. Det var veldig hyggelig å treffe lederen for brystkreftforeningen, Liv! En grepa dame! Det er forresten alle de brystkreftopererte damene jeg har møtt. Hvis ikke de hadde "det" før, så har de det nå, tæl og styrke. Felles: De nyter livet! Det var Lasse, Arild, Liv og jeg som pratet oss igjennom rosa søyfe saken, kalenderen og det som skal skje på mandag. Jeg går noen "fest" dager i møte.

Det kom ikke bare dårlige ting ut av kreften, når hver dag blir en fest, da begynner det å hjelpe! Skaff dere en fin fredagskveld. Vær akkurat så stor som du er, men ikke større, da frigjør du også andres frykt for å leve. Da tør også andre å være store.
Min lille sønn, vil varme opp min side av sengen, og "Kola" ligger i kofferten sin ved siden av, hvis ikke jeg er rik, så er ingen det!


Hei då,

Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tøffe dere var med rosa sløyfe!

Betty Boom sa...

Arild har rosa sløyfe, ikke jeg da!"

B.