tirsdag 24. oktober 2006

TÆL

Sats-damer med tæl, Ingvild, Solveig og Anette!I dag fikk jeg tilslag fra et firma som vil kjøpe opp Betty Big Boom Band cd`en i julegave til sine ansatte. Første inntekt til kreftforeningen på Lykkeprosjektet. Et annet firma, gav tilbakemelding i dag, at de vil vurdere saken. Joda, jeg har ennå teft og kan ennå bringe inntekter i denne verdenen.Jeg klapper meg sjøl på skulderen, og begynner å lure på når jeg skal begynne i arbeid. Det kaller jeg et godt tegn. Nå er jeg bedre i formen, og går derfor under kniven i morgen. Jeg har et menisk kne, som må opereres for å gi meg sjøl mulighet til å komme tilbake i godformen. Så er det en puppeoperasjon, kilo av og så er jeg klar for: Whatever!

Bernt sier at et firma som får meg som ansatt er innmari heldig. Så han går og håper på at jeg blir oppdaget av den private bedriftverdenen, så jeg kan få skikkelig betalt. Sjøl vil han gjerne jobbe mindre da. Grave i jorden, som han sier. Arkolog på sine gamle dager. Jeg skal ihvertfall skynte meg langsomt og bli helt frisk. Jeg har møtt alt for mange damer som er brystkreftoperert, som har startet for tidlig i arbeid. De hangler og strever, dessverre.

Men nå skal jeg være med å "gi brystet et ansikt" noen måneder, for det er en heldig vei å bli frisk på. For hver gang jeg snakker om kreft, pupper, kalendere eller cd, så blir jeg friskere. Det er fokus på vekst,på verdighet,på livet, på det å leve det og det å være tilstede.

I dag ble jeg skikkelig inspirert. Først en time hos akkupunktøren, jording. Og så en tur til STOLT. Lars var blitt trent og flott, plenty kilo ned og han strålte som solen. Det gav meg et kikk på den fokusen. I går gikk jeg tur med Kari, i dag skal jeg ut og gå med en mp3. I morgen går jeg på krykker. Restitusjonstiden er ikke lang på en slik småoperasjoner. SÅ dette blir et lys i tunnelen.

Jeg var oppom Lasse Berre og coverbildet til cd`en er klar. Det blir i god LYKKE tro. Vanvittig stilig! Jeg opplever at jeg er med på en utrolig viktig sak, for meg sjøl og for alle kvinner som er rammet av brystkreft. Samtidig viser vi at, livet er ikke slutt uten en pupp. Og en pupp mindre gir ikke grunnlag for å forbli i depresjoner. Vi kan til og med få norges fineste pupper ved rekonstruksjon, helt gratis.

Tirsdag er en heftig dag her i huset. Vi har vært og sett på guttas resultat av Animasjonsfilm kurset, stilig! 8 timer og så vanvittig store og gode resultater. Jeg vedder på at coby Omblee og Elin Hassel Iversen har brukt noen timer av fritiden. Det ble skikkelig bra og det blir det med gode instruktører.

Ruben har spilt Baryton, og det begynner å låte skikkelig. Halvparten av alle leksene er gjort og uten at jeg har nevnt de med et ord. Utrolig. Livet RULER og ting går litt på skinner, endelig. Endelig. Endelig.

Neste uke starter Per Kristian og jeg på Tomatis igjen. Han har kommet seg utrolig. Utfordrer seg sjøl til å tøre nye situasjoner, og er ikke lenger så bekymret. Han snakker ikke lenger om sykdom.

John Arvid spiller Highway to Hell på rommet sitt, og da er det fullkomment!

I dag fikk jeg høre at tattoo`en min snart blir ferdig tegnet. En engel som skal beskytte meg.

Det er lov å være fornøyd vel.

God kveld,

Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bare så riktig at en dame som du får et stipend som heter TÆL.
Håper operasjonen går/har gått bra!

Betty Boom sa...

Hjertelig takk Marit.

Operasjonen gikk knallfint.

Ytteb.