mandag 30. april 2007

ENTUSIASME

I dag har jeg trent på SATS, gått tur i skogen, laget middag, vært på øving med bbbb,kjørt motorsykkel, handlet og skrevet et foredrag om entusiasme. En godt brukt dag.

Synes sjøl at jeg begynner å bli god på foredragsbiten, og nå skal jeg lære meg å ta betalt for det, når jeg begynner å arbeide igjen. Jeg skal rett og slett sette en prislapp på min erfaring. Jeg har en tidslomme i livet mitt NÅ for slikt og nå gjelder det å tøre å lykkes. Tøre å stå i mitt eget lys.

Fikk laget en flyer om meg i går og der står hele motbakkepakken i livet mitt, og jeg begynner så smått å forstå at den tilfører andre mennesker noe. Jeg er like fordømrade entusiastisk i alt jeg gjør, og tror mere på livet enn noen gang.

Den viktigste oppdagelsen min var egen ansvarlighet for egen fornøydhet og egen lykke. Ingen andre enn meg sjøl har ansvar for at jeg har det bra. Og det er så greit å vite det, for det gir mindre rom for tid til syt og sutring.

Jeg har fridd meg fra hva andre måtte synes og mene og baksnakke og sånt. Det er en sann seier. Trønderne er litt treige her, fordi en skal ikke stikke seg så mye frem, før det du gjør blir rævpult på folkemunne. Men jeg gir faen. Nei, det er det jeg ikke gjør. Jeg bryr meg om å leve mitt liv og gjøre det som fungerer for meg og mine.

En ting har eg lært fra Bergen og det er stolthet. Selv om Brann ikke har vunnet serien siden 1963, så er bergenserne trofaste mot laget sitt. Måtte vi alle lære noe av dette.

God kveld,

Betty

4 kommentarer:

Unknown sa...

hmpf.. Brann har i det minste vunnet ligaen. Selv heier jeg på Eik-Tønsberg som nå befinner seg i 3.div. Vi har ikke noe ligagull å se tilbake på, men vi er fortsatt stolte av laget vårt. Eik er mitt - sort og hvitt.

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar

=Anja sa...

Du er priviligert!

Betty Boom sa...

Egoisten: Joda, men de får grisebank av Rosenborg bestandig, men bevarer sine fans likevel.

Anja: Du har helt rett!

Betty

Tonita sa...

Det er ingen tvil om at du har utrolig mye å gi andre, - og ja, jeg synes også du skal lære deg å ta betalt for dine foredrag når du igjen er i arbeid.
Vet ellers at Sør-Trøndelag lokallag av Norsk Lymfødemforening sliter. Men det er kanskje ikke helt din greie? Men kunne kanskje bli det. De trenger i alle fall entusiaster! Og der er du toppers Betty!