lørdag 26. januar 2008

GOD ENERGI------------ Jeg vokalkurser meg igjen og det er sååååå gøy. Det blir forløst mye bra energi her sjø :) ----------------------------------- Runa er kjempeflink til å få meg til "å slippe". ------------------------- Kjetil Hustad, pianisten på kurset. --------------------------------- Haggelet i Trondhjæm i dag. --------------------------------- Endelig snø til uteleik igjen. ------------------------------ Tjohoi ---------------------------- Fløtt dokkar, her kommer jeg! ---------------

God lørdag!

Betty

6 kommentarer:

Sexy Sadie sa...

Så tøft håret ditt var og god helg!

Anonym sa...

Deilig med snø :-) Vi har grønne plener og totalt fravær av snø her sør. Savner at det knirker under vinterskoa når jeg går. Savner lukten av snø også. *sukk* skal vel egentlig ikke klage... slipper å måke.

Ønsker deg en fin helg.

=Anja sa...

Slo opp på "Tjo hei" i fremmedordboka-
Hva betyr det egentlig?

Anonym sa...

Så rart med det været. I dag har jeg vært ute på golfbanen for første gang i år den 26 januar å gått 18 hull. Herlig :) Det var riktignok på svenskesiden rett før Strømstad en ca halv times kjøring fra meg men da fikk jeg jo handla både billig vin å mat samtidig :)

Eva

Sylvi sa...

Hei og hopp :-)

Utfordring til deg i bloggen min. Ha en fortsatt fin helg!

Klem

Betty Boom sa...

Ilder: Thanx. Rødt, sjø. Har ikke rukket å prioritere lenker men det blir snart :)

Groftekanten: Det er vel ikke så fint gjort å si at måking er fin trim da. Men det er plenty av plass her i Trøndelag da og snø nok til deg også.
Fin uke til deg.

Anja: Tjo hei - lydmalende ord! Onomatopoetika!

Eva: Golf i Januar :) Jo, jo - jeg bader jo i sjøen i januar, sååå...
Men det ene skyldes vel klimaendringer og det andre galskap.

Sylvi: Så den, men venter litt med den :)