onsdag 2. januar 2008

Jeg stormer inn i stua!

Når jeg ikke blogger, så er jeg ute og går og går, ihvertfall så kan dere tro det, dere som leser her og får bruddstykker av mitt liv, rett i fleisen. I romjula så fikk jeg en kommentar på at det var lite fra soverommet i bloggen, for å si det sånn, det er lite fra gåturene mine her også. Men akk, et sted henter jeg vel inspirasjonen fra og ikke engang jeg deler alt.

Til de som synes at bloggere deler mye, har fremdeles muligheten til å la være å lese, eller begynne å åpne opp slusene selv. Vi er i bunn og grunn, alle som en, ganske alminnelige, og like, dessverre. Jeg tror ikke at naboene har det så mye mere spennende fordi de ikke skriver blogg, eller at de er mere eller mindre interessante for det. Blogg er den nye måten å kommunisere på og gjerne i tillegg til annen kontakt, ja.

Som Ole Paus sier det i Slektens gang:

Det beste var
Du ble som far
Slik far ble som sin far igjen
Og Mødrene fikk ektemenn
Og alt fikk være som det var.

Jeg kjenner gamle unge, og unge gamle, frie, modige, kloke og de satte, som mener masse om det andre gjør, men de fleste på min alder har vokst opp med Margrete Munthe og den kvinnen har formørket mange barns oppvekst her i landet, med å f.eks å representere at onani går på forstanden og den viktorianske moralen, som legger skyld og skam over alt som handler om frihet.

Jeg er i rute. God kveld,

Betty

2 kommentarer:

Skippern sa...

Av en eller annen grunn er Margrethe Munthe regler noe av det ytterst lite jeg husker fra min barndom.

Desuten, til de som synes det er for mye soeppel som legges ut paa nett: Den beste maaten aa sensurere internett paa er aa fylle opp med soeppel.....

Betty Boom sa...

God Morgen i Norge, Skippern.

Regner med at det er natta i Brasil.

Ang. Munthe, så er du for ung igjen :)

Det har du rett i.

Håper dere har det fint i ventetiden på baby. Godt med fri sikkert.