mandag 28. januar 2008

Mandagsprat--------------- Høy aktivitet for tiden hos oss, både under og over vann. -----------

Startet dagen på Sats, og det blir innlegg i VG om en ukes tid av det. Jeg har gitt fra meg tall og alt, det kalles på godt norsk for å selge seg sjøl. Flere grunner til det, motivasjon i forhold til å få det til og en deal med min trener. De var fornøyd med bilder og alt, så da er det bare å vente å se hvordan det ble.------------- Har nok påvirket mine barn med badelysten min, eller så er barn bare født med den lysten og så avtar lysten for noen voksne. ---------------------------- Det er ihvertfall deilig å leik seg i vannet. ---------------

cancer

-------------- Til dere som sloss med kreften, eller skal på puppeoperasjoner og sånn. Lykke til folkens! Min skriving avtar om det, fordi det begynner å bli tilbake i tid. Naturlig utvikling, antagelig. Men jeg er Survivorsister! -----------------

1

God kveld,

Betty

rose

5 kommentarer:

Kari Aspenes sa...

Ingen tvil om at du er en survivor!
Du får meg til å tro det går an å virke selvom det sitter innmari langt inne.

Klem sørfra

Alice sa...

Er det ikke fint at skrivingen om kreft avtar i bloggen din, Betty! Alt har et stadium. Man skal ikke dvele ved sånne ting, man skal gå videre. Jeg kjenner at jeg blir glad av det, etter at jeg har fulgt bloggen din i over ett år, og merket på avstand at det har gått oppover.
Du er sånn en fighter!

Lilly Craft sa...

Jaggu kan vi leve fort!
Nå skjer det ting så fort rundt meg, Betty, at jeg knapt kan trekke pusten her! :o) Det er positivt "leve fort" jeg snakker om! Det ser ut til at klinikken min blir gjenåpnet i løpet av februaren. Og når vi kommer hjem fra Toten er gutta klare for å begynne å øve med meg.

Dette blir bevisene for meg, på at en kan gjøre akkurat det man vil om man bare rydder plass til det og ikke lar redslen få styre.

Livet er som du alltid sier: RIKT!

:o)

Jeg gleder meg forøvrig til Toten!
Jeg er priveligert som får være med!

Tonita sa...

Så herlige undervannsbilder Betty!
Du skal skrive om din tid. Det som til enhver tid er viktigst for deg. Det er bare da det fungerer.
Selv er jeg superrasende for tiden - og håper bare jeg skal komme videre.
Kreft - er det ikke deilig når ikke det er det som er i forkant hele tiden. Mmmmmm.

Betty Boom sa...

Kari: Takk. Ja, jeg har sannelig gått videre nå og fokusen er på livet og helse, og nå tror jeg virkelig på at jeg overlever og snart er min eldste sønn konfirmant og jeg får oppleve det. Det er fantastisk gitt!

Alice: Takk. Ja, jeg er faktisk ganske god på å bearbeide og dermed slipper jeg å sitte fast :) Hyggelig at du er der ute. Jeg har ikke tid til å kike innom blogger for tiden, men kommer sterkere tilbake.

Lady: Grattis! Sees på torsdag! ROCK!

Tonita: Beautiful!