tirsdag 17. juni 2008

Ekstremt slitent.Nå vi har passert 40, begynner vi å se ut slik vi har levd. Noen går alltid hjem fra fest før 24:00, men så ser de ut som om de har gått glipp av noe i livet og da. Det som opptar meg, er forskjellig form for slitasjer i huden på folk. De vi kaller for rødvinssliterne i musikkverden, er de som nipper til rødvinsglasset hver eneste dag og har sluttet å gå til tannlegen, de ser litt utrent ut, og oversminker seg, kan gjerne være hjertelig, men litt ovenifra og ned. Misfornøydsliten er igrunnen værst, for de får et sånt tungt drag over ansiktet, et livløst trøkk, som kan endre seg hvis de får lov til å tømme sin galle over verden til en som orker å høre på. Levd Livet sliten, er vakkert per def. Det er furene som kom, fordi de stod an av. Utslittsliten, er de som arbeider ræva av seg hele tiden, og sover for lite. Ansiktene blir gamle fort eller store og røde pga for mye mat og høyt blodtrykk. Bekymretsliten, de får man lyst til å gå inn og ta vare på. Avstengtsliten har en stram maske, som ser ut som den skal sprekke hele tiden, og så svarer de kvasst og gjerne med et svar som stopper enhver form for dialog. Øldrikker og spritsliteren blir dvask, og bomsete. Sykdomsslitne blir matte. Redselsliterne, folk som har vært i krigsherja områder, får et spesielt drag i ansiktet også.

Det ligger i øynene, du ser om det er noe kraft der og om de stråler, for alle kan reise seg fra hva som helst og få utstrålingen tilbake, selv om slitenheten setter sine spor. Så spørs det hvilken type slitenhet, en sjøl innehar hehe.Så har du denne karen her, mitt Brazilianske barnebarn, Johan Vilje, som er på oppadgående. Fantastisk vakkert barn :)
Johan

God aften,

Betty

9 kommentarer:

Runa sa...

Håper det er Levd Livet sliten.....

Betty Boom sa...

Okei, 90 % Levd Livet sliten og 10 % fordelt på alt det andre :-)

trine40 sa...

Tror jeg har lett blanding...

Anonym sa...

Misfornøydsliten og avstengtsliten stikker litt. Satser på å TA gløden tilbake :)
Tøft bilde det øverste.

Og nudeli beibi!

Betty Boom sa...

Trine: Det preger oss fleste. Jeg glemte rusmisbruker sliten og siden jeg har sveivet innom det, så har jeg litt av det og, men det kan jo gå under Levd Liv også da hehe.

Purpurhjerte: Heldigvis så kan all glød taes tilbake og de rundt oss blir gamlere de og, så jeg satser BIG TIME på GLØDEN og energien til folk.

Anonym sa...

Det var vakkert i går, ja. Synes ungene våre er kjempeflinke:) Har det foregått erting o.l de siste månedene også? Føler meg så uvitende,poden er ikke den som kommer springende og forteller hjemme...På den annen side; så lenge jeg ikke har hørt noe, har ihvertfall alt vært bra. Hadde lagt merke til det ellers. Uansett, barneskolen er over og en ny epoke starter.
Og innlegget ditt er bra, som dine bloggingser alltid er. Du er observant, og jeg er så enig, det ligger i øynene hos folk. Lurer på om jeg har litt av alt, jeg - og håper/tror jeg har glød ennå...Vi er jo ennå unge! FIN SOMMER til dere!!

Betty Boom sa...

Randi: Som jeg sa i din blogg, fin avslutning for trinnet. Jeg liker løftene som lærerne har gjort og akkurat de 3 lærerne har utviklet et bra team etterhvert.

Men det er dessverre ikke slik at verden ble ny, selv om Hitler forsvant.... det foregår erting/mobbing ja, men vi drar ikke den lenger her i bloggen. Vi er bare overmåtelig glad for at han ikke kom i klasse med dem det gjelder. Det er bare å si god reise til dem i livet.

Anonym sa...

Du skriver så utrolig bra og treffende, det gir meg veldig mye.

Jeg blogger om pjatt og neglelakk, jeg :lol: !

Betty Boom sa...

Hagenpåhytta: Kult at du synes det. Pjatt og neglelakk er flottings det også!