onsdag 18. juni 2008

En Hyllest Til En Blogger!

1
Denne damen her, har siden sin bloggstart inspirert meg veldig, med sin målrettete fokus, ikke bare på kropp, men på livet. Runa, tusen takk for at du har delt din hverdag med meg. For det er nemlig det som er så flott med oss bloggere, det er at vi byr på oss selv, og så får vi tilbake av noen ut i der, som lar seg inspirere og videre gir av seg selv.

Jeg synes det er knallinspirerende at folk tar tak i sitt eget, tar ansvar for sitt eget, og ikke kommer med masse videverdigheter for å bortforklare, men stiller seg sårbar og ekte, ikke innpakket i ull, og villig til å lære av andres ve og vel. Det Runa har tenkt, har hun blitt. Dette bekrefter alt av min kunnskap på å ha fokus på seg selv, være en ressurs for seg selv, for så og være en kapasitet av dimensjoner for andre. På alle flyturer får vi høre at vi skal ta på oss okysgenmasken til oss selv først, og så hjelpe den ved siden av. Kunne vi også klare det i våre vanlige hverdagslige liv?

Runa har hatt et klart ønske, et klart mål, og nytt seg selv på veien, med et glass vin eller tre, med en sykkeltur eller ti og delt det hele med oss. Helt utrolig inspirerende.

2
I 2003 fyllte Runa denne buksen helt. Hun har hatt fokus på endring og helhet, og har mye å lære oss damene som trenger å gå til bunns i eget materie, for å nå være egne mål. Tøre å Lykkes.

3

Sjekk den ryggtavlen her, kan bære sine gode dager fremover, fordi hun skaffet seg dem, av og til seg selv.

Ingen av oss vet når motstanden kommer, men det er ingen grunn til å tvile på seg selv, når den trår inn. Alt som er nødvendig er at du holder fast i troen på deg selv og ditt mål. Ikke slipp tvilen inn. Ingen er tjent med det. Ikke dem du tror tenker dårlige tanker om deg en gang. Du kan si det sånn, at hvis du bruker din tid på å bebreide andre for å tenke dårlige tanker, så er det et overgrep mot dem. Kanskje denne setningen lærer deg å la det fare.

Det er ingen vits i å rettferdiggjøre din egen tvil til deg selv, ved å produsere årsaker og rasjonalisere grunner for at du selv ikke kan lykkes. Lykke er definitivt et resultat av din egen innsats og din egen evne til å tøre å tenke det beste for deg selv.

Du er allerede en suksess i ditt liv, fordi du vet hvor du er og du vet hvor du vil gå. Hold fast i ditt bilde av deg selv. La deg inspirere av Runa, hun har holdt fast i seg selv og gjort jobben. For et ønske er ikke nok i seg selv, du må allerede tenke at du har lyktes. For et ønske uten begjær, er ikke mere enn håpefulle tanker. Dette må plantes i din underbevissthet. Dette må øves på. Det sitter i vårt indre. Vårt gamle trossystem og våre egne tanker om oss selv, tillært, men nødvendig og ta et oppgjør med. Så glem alle gamle tanter og onkler du er sint på, og ha fokus på deg selv, og dine egne indre endringer og nyt deg selv på veien.

For de som lurer på hvordan jeg høres ut i min verden, når formidler det jeg skriver, så har dere to You Tuber. En her:


og en annen her:Hilsen en begeistret og forelsket dame i Trondhjæm,

Betty

13 kommentarer:

Anonym sa...

Wow!
Imponerende.

Betty Boom sa...

Lin: Ja, ikke sant. Dette kan vi alle, hvis vi vil det nok.

vibeke sa...

Hei!
For det første: Den Runa-damen var herlig!
For det andre: Jeg sitter og smiler og hører på deg - du er grådig god som foreleser!
For det tredje: Du har så mye flott å fortelle og sier og skriver det på en sånn god måte. Akkurat i den "sorg-prosessen" jeg gjennomgår for tiden er ordene dine med på å gi meg kjempe-guts. "Ikke slipp tvilen inn. Ingen er tjent med det. Ikke dem du tror tenker dårlige tanker om deg en gang." Jeg må bare skrive ned dette og ha det i syvende-sansen min og slå opp på det når jeg ikke er helt i balanse.
Takk Betty!

Betty Boom sa...

Vibeke: Vær så god. Forsyn deg grådig der du får noe, og gi slipp der du
bare må kjempe!

GundaM sa...

Vet du, også jeg måtte henge meg på og lage et innlegg om denne herige kvinnen;)
Det er mellom øra det skjer!

GundaM sa...

Herlig var det ja;)

Betty Boom sa...

Gundam: Mellom øra eller inni der et sted, hvor faen som helst, spør du meg, bare det skjer.

Betty Boom sa...

Tankens kraft. Viljens makt. Åndens vekst. Intensitet og utholdenhet.

Teresa sa...

Wow for en flott dame, helt utrolig bra resultater! De er jo ikke noe farlig å bli eldre når man kan være i så god form!
Jeg er imponert. :)
Teresa

Betty Boom sa...

Teresa: Akkurat. Dette er spirit på høyt plan. Så glad for at det finnes bloggere i denne verden, for da kommer de ekte historiene frem, og ikke ukebladinnpakket. God sommer :)

Runa sa...

BETTY!
Tusen tusen takk for vanvittig flott hyllest!
Jeg er stum over at så mange kan glede seg på mine vegne!
Dette var kjempe gøy!
DU klarer å få så mange flotte tanker og meninger ut på "papiret" !Jeg likte utrolig godt det med oksygenmasken!
Klemmer fra lykkelige meg!

Betty Boom sa...

Runa: Vi gjør en bra jobb begge to, på hver vår kant av landet. Håper du og Marte tar turen til konserten 15. November, men først så er det sooooommmmmmmmer. Jeg var på dans trening i dag, må få variert greiene. Er sprekere, men ikke lettere, heldigvis er frustrasjonen langt unna, føler meg fin som jeg er :) i en harmonisk kropp.

Runa sa...

DET er det ALLER viktigste!
Koserten har vi fremdeles i tankene!