søndag 29. juni 2008

The Tower is not falling, I' m here!



---- Betty Power :) -----



----- Mere Pisa -----



------- Mye stasjonsliv. --------



---------- Vàr nye venn, Stephen. -----------



------ Stasjon igjen :) -------

Pisa er unnagjordt og vi har funnet Hostel i Roma, og igjen sitter vi pà internettkafe. Det er livet vàres! Og for flere, ser jeg rundt meg her, og for deg som sitter der. Vi er pà et vaskeri, som har fullt kjòr pà pc'er og klesvask. Det er hetebòlge her. Vi har travet sà mye rundt at jeg har gangsper, skikkelig stòl i beina.

En uke er gàtt og jeg er stappet til randen av opplevelser. 3 uker til skal vi leve sànn som dette. Vi begynner à fà rutiner her, men pengebruker er litt hòy ennà. Storbyer sluker penger. Jeg faller jo lett for à kjòpe iskalde drikker i stedet for à drikke det halvlunkne vannet vi bàrer med oss bestandig. Og her, drikker folk vin til alle màltider. Riktignok har jeg hatt et par dager uten noe alkohol, for à ikke ese ut i stòrrelse, men i tillegg kommer ogsà jeg fra et land der alkoholpuritanismen er regelen. I gàr sà vi en familie, med 4 generasjoner inn i en kupe, kjòlebaggen i midten og vinen opp pà der, tidlig formiddag. Til og med jeg synes det var tidlig pà dagen.

Det er sà mye à skrive om, at det gàr helt i stà for meg, sà jeg gir meg her.
Ha en toppers uke der du er.

God kveld fra Roma,

Betty

4 kommentarer:

-Mitt lille rede- sa...

Kult bilde! Høres så herlig ut å være på loffen, savner det! :-) Kose dere masse videre, veldig kjekt og spennende å lese om turen deres.

Klem fra Lene

Anonym sa...

3 uker til??? VIRKELIG??? oj... Jeg synes du har vært borte en evighet! Kom hjem! :D I love you!

S10ne sa...

Så herlige bilder!!!!! Ser dere koser dere MASSE! God tur videre og take care!
Klem

Betty Boom sa...

Lene: Takk skal du ha. Loffeliv er spennende, og nà har vi reine klàr ogsà. Kommet over den slitsomme kneiken, det brenner ingen steder, vi tar det med ro.

LILLY: Ja, vi har "covered a lot of ground" allerede. Og pà et vis sà er vi hjemme i oss selv, det blir veldig fint nàr vi kommer tilbake da. Love ya too :)

S10NE: WILL DO. PASS Pà Norden mens vi er her nede :)

hàPER DERE HAR EN FIN SOMMER