torsdag 12. juni 2008

Vidde------ Jeg er bare såååå i farta, i dag med tung sekk i full firsprang opp til Geitfjellet, for å komme frem før elevene i 7.trinn, avslutningstur for barneskolen. Det sluddet, det regnet, det var tåke og kaldt, men likevel, vi fikk opp gass, to panner, enorme mengder røre og steikte lapper, til stor begeistring for 60 mann, som frøs og var gjennomblaute. Da var det artig å være overraskelse da :). ----------

Synes det er artig med kommentarfeltet mitt igjen. Får enorme komplimenter og møter med mennesker som er på level. Folk som vil noe med seg selv, som setter pris på meg og det jeg kan. Det er en god ting med bloggverden, de andre luker ut seg selv.

For vi må stole på oss selv og vår egen intuisjon. Det blir som regel rett, men vi må være villig til at den tar feil, og lære av feilene. Hvis du ikke stoler på deg selv, hvorfor i all verden skulle andre gjøre det?

Hvis du stoler på deg selv, så sier du ja til din egen kraft og den er sann for deg og gir deg uansett en klarhet. Vi er alle energi og vi tiltrekkes av de energiene vi har selv. De vi har rundt oss er der pga det vi er! Det vi har rundt oss, lyger aldri.

God kveld,

Betty

17 kommentarer:

Kari Aspenes sa...

"De vi har rundt oss er der pga det vi er!"
Gode ord å ta med seg på en tung dag.

Sprekt å stille opp med lapper til 60 stykker! Du er tøff og et forbilde for mange. MANGE!

GundaM sa...

Så sant så sant, kloke ord du vakre kvinne!

Og så er det er så flott å se at du stiller opp på barnas aktiviteter, skulle ønske jeg kunne det jeg og men du vet...Men uansett, blir glad når jeg ser du driter i regn og sludd og bidrar med positivitet til ungene! Flott.

En fin helg til deg og den herlige buketten din Betty;)

Betty Boom sa...

Kari: Aksepter det tunge, la det fare, og ha ikke fokus på det mere. La innsiden bestemme. Hvis vi holder fast i fortiden - tiltrekker vi bare mere av den. Logikk får deg fra A til B, intuisjonen tar deg hvor som helst (hvis du stoler på deg selv).

Lett å fortsette i samme skrivesporet, når noen responderer på det :-D

Ja, i dag følte jeg meg sprek. Det var en pappa til en av trinnets gutter som drev det hele, men jeg var absolutt med.

Betty Boom sa...

Gundam: Vi omgikkes. Jeg har anbefalt siden til til en real hagedame (min nærmeste nabo). Hun pusler med blomster hele sesongen. Til stor glede for mange.

Vær er bare vær, vi har da klær.

Ha en fantastisk helg. Jeg skal passe på min bukett, at de blomstrer :)

trine40 sa...

Freskt, betty!
Og du deler din energi med andre, uten at det ser ut til at du går tom. Det handler vel om å velge hvem man gir til, vil jeg tro?

Nå gir jeg litt tilbake til deg, jeg; takk for at du finnes, betty - og god helg!

Elisabeth Augusta sa...

*Smask* til deg tøffingen ;-)

God fredag og god helg.

Betty Boom sa...

Trine: Tomheten er også en viktig ingrediens i livet, verdt å kjenne på, når den kommer, den er ikke farlig, går over og du blir fresh igjen. Jeg har møtt den mange ganger, har lært meg å ikke springe i fra den. Tomheten lader og ut kommer ny energi :-D

Knallbra jobba med Ut Å Fly Trine, vi lager noe veldig vakkert sammen. Har blitt skikkelig glad i deg.

Elisabeth: Tøff på forskjellig vis, egentlig er jeg bare myk og modig hihi. God helg Damen.

Anonym sa...

Er ikke særlig bra til å kommentere, men jeg vil si at mye av det du skriver er virker veldig sterkt; feks tørre å lykkes 7 og 8. Jeg får ikke sagt hvor mye det påvirker meg, og så lar jeg vær å si noe i det hele tatt. Men. Jeg leser, så vet du det.

Hilsen Eva

Anonym sa...

Åh, så mye herlig, sprutende energi du utstråler! Nå ble jeg i godt humør :-D

Anonym sa...

PS: -du ser for øvrig utrolig flott ut! Jess!!

Betty Boom sa...

Purpurhjerte: Les i vei, du skylder meg ingenting, ikke en kommentar heller, men artig når du velger å skrive at det påvirker og betyr noe for deg :) Det kommer snart en Tøre og Lykkes 9

Hagenpåhytta: Takk. Virker jeg sånn på folk altså, det er noe å ta med meg. Nå skal jeg se hva din side byr på.

Helle Kjersti sa...

Hei. Jeg følger med, og du minner meg ofte på viktige ting. Som nå, med betydningen av intuisjon! -Å tørre å stole på den....

Betty Boom sa...

Helle Kjersti: Og du minner på viktigheten av å huske å skrive det. Intuisjonen, er egentlig stemmen inni deg, som tror på deg og tro er egentlig evnen til å tro på det utrolige og gå for det. Selv om de andre (disbelievers) tror at det er umulig. Takk og god lørdag.

=Anja sa...

Gleder meg til å treffe deg igjen- Betty!

Betty Boom sa...

Anja: Det er kanskje det største komplimentet jeg har fått på 7000000 år

Anonym sa...

TAKE A LOOK AT THIS:
http://www.vgb.no/32066

Det her, Betty! Det her e Rocken Roll!!!

:D

Betty Boom sa...

Lilly - Lady.

Veldig Vakkert!