lørdag 9. august 2008

Blogg Off. Blogg On.Jeg går og lurer noen ganger på hva jeg har lyst til å blogge om. Jeg gidder ikke finne på tema og har bestemt meg for at dette er mitt friområde, så jeg skal ikke sitte å gjengi Dagbladet eller andre mediatema, hvis jeg ikke brenner. I går var det Verdensdagen for orgasme, kunne jo blitt en heftig post, men klok av tidligere poster om sex, så drar jeg ikke på meg en post, hvor jeg sitter å håper på respons og kommentarer. Da er det bedre med en post som ikke har forventning om respons og så blir jeg kjempe glad om det renner inn gamle kjente.

Noen tror virkelig at de vet alt om oss fordi vi blogger om livet. Men det de ikke vet, er at vi gir ikke slipp på det som er det private. Der har vi forskjellige grenser alle mann, så klart. Men folk blir ikke mye spennende, når de aldri deler. Om 50 år, så skriver de fleste reiseblogg, i stedet for postkort, så sendes bloggen, som hilsen og en inspirasjon for at andre skal ut å oppleve.

Vi ligger bare litt foran vår tid, folkens. Vi er i støtet. Modige og flotte, med fullt navn (drittlei av anonyme blogger, med mindre de skriver dødsbra og det er sjelden).


----------- Kristin! Fast bloggleser! Fast svelesjef på Olavsfestdagene! Fast i fisken (hehe). Fast i livet. --------

Jeg er gressenke for en uke, og vi opplever byen på sykkel. I morges trillet vi ned til en kamerat av gutta, John Arvid og jeg dro på trening. Har selvsagt jobbet hardt med "prosjektet mitt: Let go". Nå begynner det å hjelpe. Det skaper en lyst-følelse, som er fin å kjenne på. Synes at jeg får taket på og er sterk i min aleinefølelse. Skulle vært på Tysland-festival og på Toten-festival, men nei, jeg skal mest av alt være i mitt eget senter. Er spent på hva denne bunningen gir etterhvert, men mest av alt gir det en ro, her i nuet.

God kveld,

Betty

9 kommentarer:

=Anja sa...

Har det litt som deg jfr blogging
Litt on-off
Og så er j også sliten av anonyme og som oftest feige bloggere
Heyy
Har vært dødstung i hodet idag
Mangler antagelig jording av et eller annat slag
Men nå har j pynta meg litt og drar til kinarestaurant:0)
Klem
Slutt

Betty Boom sa...

God tur ut, Frøken. Aktivitet er alfa o mega mot tunge hoder. Te deg flott og gå grasiøst som du bruker :) God lørdagsklem.

Anonym sa...

God kveld, Betty!
Hege m/februar-pupp her ;-)
Kom på at jeg ville gjerne si noe mer til deg enn bare det korte på sms i går. Og det er at jeg skjønner hvorfor det er viktig for deg å blogge.
Jeg har litt av det samme behovet for å "melde meg" i verden/livet etter brystkreften. - for jeg tror det er mye det det handler om også.
Vi fikk en stor del av grunnen revet vekk under beina våre da vi plutselig fikk kreften. Den tok så mye fra oss der og da, og ihvertfall jeg trenger å leite opp den personen jeg er. Jeg er ikke lenger bare pasient eller mamma. Jeg er meg. Og det har jeg et stort behov for å vise for meg sjøl og andre.
Jeg bruker Facebook, og det er helt annerledes enn en blogg. Men det passer meg. Tør ikke mer enn det.
Det demrer mer og mer for meg nå - skjønner hvor forandra jeg er etter å ha nedkjempa kreften. På godt og vondt.
Drit langt i de som stusser på at du legger ut ting på bloggen.
Vi lever her & nå, og livet er rikt!
God natt, Betty!
Hege

Anonym sa...

Litt på siden av posten, men hvem er hun på det nye bildet i sidebaren din? Hun med det korte, freske håret og de utrolig lekre øynene? Det skulle vel ikke være...?

GundaM sa...

Heia Betty;D

Av og til lurer jeg på hva jeg gjorde før jeg begynte å blogge...Tror nok det var endel renere her i huset, at jeg var litt mere aktiv på bakefronten...

Her ikveld sier min eldste gutt at han har en mamma som er artig..!Du skulle bare ha visst hva jeg satt på trappa her og lagde;0)
Kommer nok i bloggen imorra, og hva folk tror og syns om dette driter da vel jeg i ! det er min form for dagbok, ikke privat men personlig og meg...

Ja, vi som blogger tør dele av oss selv og vi er sterke!

Det innlegget her nedenfor...ta en titt inn hos meg og se hva jeg har gjort med min gamle vest fra åttitallet! Hive den..?Neida, den får ligge i hagen til kråka eller naboungene rapper den ;0)
Ha en flott søndag da, det skal jeg! (og forresten hu dama du har bilde av, er a nordmøring eller...?Virker sååå kjent skjønner du;)

Lalynha sa...

Hi Betty, all right?
I am Lays, daughter of Lis. I just open this blog, I hope you enjoy.
You're already there in my favorites.
Good vibrations, is with God.
I'm your fan, a kiss.
what is your email?
ps: haushauhsuausuahsuhasuashus yy²

Betty Boom sa...

Hege: Jeg har nok alltid hatt et eksponeringsbehov og en blogg er ypperlig for meg. Her kan jeg ytre når jeg ønsker og være den jeg er.

Det er viktig å få være SEG SELV uansett brystkreft eller ikke, men kreften har nok påtvunget oss tanker om hva vi vil gjøre med livet vårt. Hvem vi vil være sammen med, bruke tid på etc. Jeg liker å si "det kreften lærte meg".

Bra at du har fokus på deg selv, Hege. Jo bedre du har det, jo mere du er i ditt senter, jo tydeligere blir du for andre også. Gjør bare akkurat så mye eksponering som du synes er bra for deg og Fjøsboka er sikkert helt flott for det. Du er en av de som virkelig setter pris på å lese bloggen min, som skriver det og sier at Betty42 betyr noe for deg, så ta opp i hjerte ditt det som ligger foran deg, som er bra for deg.

Jada, jeg gir en god dag. Livet er rikt, Hege! Klem.

Livetleker: yupp, det er meg :) Takk.

Gundam: Jeg vet ihvertfall hva jeg gjorde før jeg startet blogen. Jeg delte mye av meg selv, med folk som ikke delte noe tilbake, og det ble en sånn himla ubalanse i delingen. I stedet for å dele av seg selv, likte folkene jeg delte med å snakke om andre, baksnakke, og da forstod jeg at mitt var tema også, så klart.

I blogverden så har jeg ikke forventninger om at folk skal dele tilbake, men her møter jeg på masse flotte folk som gjør det likevel.
Jeg føler meg friere med blogen. Og baksnakket er tatt råtta på.

Det er ikke noe spennende med folk som aldri deler. Og de deler ikke fordi de ikke kunne tenke seg det, men fordi de ikke har trening i det, tror jeg.

Nordmøring, ja.

Lalynha: Hey Lays. Cool. Soon John Arvid and Bernt will come and visit you in Brazil. Next time I will be there too. Have a nice summer and good luck when you start up school again. Love from Betty

Amos Keppler sa...

Det man skriver om må komme naturlig, ellers blir det stivt og dødt. Det nytter ikke å planlegge inspirasjon.

Betty Boom sa...

Amos Keppler: Soleklart!