fredag 19. desember 2008

Forankring.-------- Act like one, be one! ---------------------------- 19. Desember badet. I dag var det bare deilig, men jeg måtte holde hode over vann, pga ny tattoo. Var ut i 2 ganger. Jan Morten i form som vanlig. ------------------- Sønn og mor på SATS etterpå. JÆVEN, vi er spreke. ---------------

Jeg kom over en kneik i kveld. Tvilen slapp taket. Jeg sluttet å fore de gamle x`ene. De smuldret opp, skjer ofte når jeg får bade i sjøen det. Fikk vekk det gamle rotet og skammen som klistrer seg som nylon strømper gjør på svett hud. Jeg kom til meg selv i et øyeblikk, det negative egoet forsvant. Da er jeg ikke redd mere.

Jeg fikk brakt meg selv opp til overflaten og da får jeg stråle igjen. Fra i dag skal jeg gå inn for å gi mere til det jeg vil ha, i stedet for å leve av fortiden. Jeg kjenner ikke alle steinene jeg må gå på, men jeg er ihvertfall i bevegelse på dem.

God kveld fra Moholts Perle,

Betty

9 kommentarer:

Hanne sa...

Hei igjen Betty :-)

Jeg vet ikke om du kan dra noe nytte av denne linken - det kunne i alle fall jeg.

http://www.dyade.no/artikler/dyade/2008/4_08/omtale_dyade_4_08.shtml

Vi står han av - igjen !!

=Anja sa...

Hehe
"All my x-es live in Texas"

Betty Boom sa...

Hanne: worth a try. Vi er på toppen av næringskjeden, vi står an av :-)

Anja: ....lives in ... (details)

Love from above, B

Anonym sa...

Hei igjen, Betty, lenge siden sist. :) Isbadingen ser helt sinnsykt deilig ut, selv om jeg ikke hadde fått lov om jeg prøvde engang i min tilstand. :) Du er forresten tagget, men det er jo jul, memer kan vente. God jul til deg og dine!

Betty Boom sa...

Eirin: Nå må jeg inn og se hvilken tilstand du snakker om. Jeg har lette for å glemme bort taggegreier, gjør det bare hvis jeg får ånden over meg.

Takk det samme til deg og dine.

=Anja sa...

Hmmm

Har nok bare en x ja- å hu bor på Svorkmo

Betty Boom sa...

Anja: På tide å skaffe seg en Y da, kanskje?

GundaM sa...

Wow, den badinga...En gang skal jeg og ;) På jobben har jeg jo mulighet, fjorden ligger jo et steinkast unna. Så kan vi svømme mot herandre ;)))Hihii

Innom for å minne deg på at det er solsnu helg!!! det er verd å feires ;0)

GundaKlemz

Betty Boom sa...

gundam: I disse tider så svømmer vi ikke så langt gitt, men vi gjør det vaffal. Kult at du minnet meg på solsnu. Det kommer dager om en uke åsså.