torsdag 4. desember 2008

Make A Bridge.---------------Et annerledes julebord, vinsmaking med Roar Hildonen (verdensmester i drinkmixing), på To Rom og Kjøkken. Denne buketten er gjengen jeg jobber med frem til nyttår. Vi bygger en møteplass. Passer bra for gamle punkere som liker å okkupere og ta seg til rette og by på. ------------------------------- En bergenser uten snus og en trønder med, Arild, sjæfen for Lykke-kalenderen, som nå synger på sitt siste blad. --------------------------- Jeg tygger på plekter i stedet for. Har knast 3 stykker nå. Slutte å snuse er ingen spøk, men jeg forteller min brilliante hjerne at jeg vinner dette slaget. Røykte litt i går, det er ikke en bra greie. No subtitutes, but pure pain. -------

2 kommentarer:

-Mitt lille rede- sa...

Heisann, lenge siden sist nå, har hatt en liten bloggpause. Så heldig du har vært da, jeg kunna også godt tenkt meg å vært på julebord ilag med verdensmesteren i drinkmixing, tjihi ;-)
Kan tenke meg at konserten deres var fantastisk ja! Dere skal ikke på turneè da, til Molde f.eks ;-) Da hadde jeg løpt og kjøpt bilett!

Ha ei fin helg!
Klem fra Lene

Betty Boom sa...

Lene: Skulle gjerne reist land og strand med opplegget. Vi får se. You stay in there. Bra lørdag til deg.