torsdag 9. april 2009

With or Without YouHeisann. Sååååå lenge siden at det blir nesten et brev. Nede i 62 klikk på bloggen per døgn, så på tide med et løft. Overskriften er ene og alene for å få noen treff fra google, kanskje noen nye stopper opp og leser Betty42. Ikke for det, elsker U2! Og bloggen skrives With or without you uansett, har alltid vært slik og vil alltid bli det. Jeg er ferdig med å tie, eller stille spørsmålstegn om det er lurt/greit det jeg sier, men jeg har også lært meg å ikke si for mye. Det er en ny stor kunst jeg begynner å beherske, og såååååå fornøyd når det virker :-) --- eller rettere sagt, når jeg oppfører meg hensiktsmessig for meg.

Har vært på et helsesenter og meditert og sluttet å snuse. Igjen :-) Ser lyst på det. Vært i den åndelige dimensjonen. Vi kan utvikle det latente i oss, vi er skapt for å fungere i naturloven og det er fantastisk. Jo dypere vi plukker opp tanken, jo mere virkelig er den og jo mindre påvirket av stress. Gleder meg veldig til fremover, men gjør alt jeg kan for å være i nuet.

Håper alle gamle bloggevenner har det fint. Jeg er ikke på nett sååååå mye for tiden, er disiplinert på øvelse, øvelse, øvelse. Life begins at 45! Har lest 4 bøker på en uke, det er da noe det også.

Det er påsketid og jeg er aleine i byen. Underlig å tenke på all organiseringen jeg har drevet med og så sitter jeg til syvende og sist aleine, uten at det er et problem, bare undres over det. Jeg er i THE REST OF NOT KNOWING og det er fint. Påsken er for mange en for jævli tid, værre enn julen, jeg forstår det, men kjenner meg VEL med aleinetiden, fordi jeg har valgt den selv.

Ha en fin påske dere, Betty

ps A hard one doesn`t count as personal growt !!!! ds

8 kommentarer:

Unknown sa...

Hallo! Så koselig å få en hilsen fra deg igjen! Sitter her og blomstrer alene jeg, også - og nyter ferien. 4 bøker på en uke er da så visst noe, ja - for en lesehest! Kos dæ med påska - blir vel ingen kjedelige stunder når man har så kreativt hode som deg. God påske!

Betty Boom sa...

Randi: Påstår at jeg aldri har kjedet meg. Første påsken på 16 år uten ski og i byen aleine :-)

Lilly Craft sa...

Deilig med alenetid! jeg har ikke mye alenetid denne påsken for vi har fått besøk av en airbrushlakkerer fra Bulgaria som har innstallert et eget atelier nede i kjelleren. Han er travelt opptatt med å lakkere hjelmer, motorsykkeltanker, t-skjorter og gud vet hva! Vi traff han i Bulgaria i sommer så det er stas å treffe igjen ferievenner!

Ønsker deg en riktig god påske!

Unknown sa...

Ha ei fortreffelig påske, kjære deg!
Sitter i skrivende stund og koser meg med en irish coffee...påska har offesielt startet!

trine40 sa...

Heihei - hjemmepåske her også, jeg står opp lenge før de andre her i huset. Rolig, stille start på dagen, digger det.

Etter å ha lest dagens post hos deg, begynner jeg å tenke på de to timene, eller var det 20% man skulle bruke på å selge seg sjøl hver dag?...time to get real, ser du klarer det. Det skal jeg også gjøre. Starter no, ingen vits i å vente til "etter ferien".

Nyt dagen!
Klem

Betty Boom sa...

Ann-Lill: Travel tid for dere som skal ut med sykler. Solgte min i fjor, vettu - men uansett satt jeg den på verksted og fikk alt fixa.

Ferievenner kan være gode å møte igjen. :-) God påske.

Kari: Di it your own way. Goooo påske til deg :-)

Trine: Yes.Ikke vits i å vente, hvis du egentlig har ventet på deg selv lenge nok. Finn driftige nye veier for å styrke, forbedre og selge deg selv. Make your life happen. Goooo påske!

Livs lerreter og annet sa...

Først langhelg på fjellet i søsters hytte. Så hjemmepåske med besøk. :-) Deilig å slappe av. Har prøvd å lese en bok, men jeg har visst utviklet et leseproblem :-)
Fortsatt fin påske til deg!

Betty Boom sa...

Liv: Der var du ja. Vel, jeg har fått lesedilla, fint å male frem bildene i hode selv, i stedet fordi andre lager for en.

Goooooooo Påske til deg.