lørdag 5. januar 2008

BLOGSPOT

Det er mange bloggere som har skiftet hjem i jula, jeg greier ikke å følge med. De fleste flykter fra BLOGSPOT, jeg gjør det ikke. Jeg må ha det trygge, gamle, velkjente, og har ingen trøbbel med det, annet enn at jeg har mistet noen få poster, bannet og gått videre. Blogspot funker fint for meg.

Jeg har blitt utfordret av Monica (skiftet adresse i julen) om å svare med et ord på følgende spørsmål:


1. Hvor er mobilen din? Lading
2. Skildre kjæresten din? Autentisk
3. Håret ditt? Rødt
4. Moren din? Uenig
5. Faren din? Sjarmerende
6. Hva er favorittingen din? PC
7. Hva drømte du om i natt? Elton
8. Hva drikker du helst? Farris
9. Drømmebilen? BMW
10. Hvilket rom er du i nå? Kjøkkenet
11. Eks’en din? Stilig
12. Din største skrekk? Kreft
13. Hva vil du være om ti år? 54
14. Hvem var du sammen med i går kveld? Familien
15. Hva er du ikke? Lat
16. Det siste du gjorde? Trening
17. Hva har du på deg? Treningstøy
18. Favorittboka di? Kirkvaag
19. Det siste du spiste? Grøt
20. Livet ditt? Godt
21. Humøret ditt? Variabelt
22. Dine beste venner? Gode
23. Hva tenker du på akkurat nå? Briller
24. Bilen din? Ford
25. Hva gjør du akkurat nå? Taster
26. Sommeren din? Fin
27. Sivilstatus? Elsket
28. Hva er på tv-en din akkurat nå? Simsens
29. Når lo du sist? Middagen
30. Når gråt du sist? Forgårs
31. Skole? Livets

God lørdagskveld,

Betty

13 kommentarer:

Iversen sa...

Nå er det ikke på brukersiden de fleste har problemet, det er i forhold til kommentering. :) Blogspot har gjort det vanskelig å få lov til å legge igjen sin egen blogglink når man kommenterer, noe som mange syns er dumt. Nå kommenterer jeg med min blogger/google-identitet (med lenke til min blogger-profil - men ikke alle har en slik), for eksempel, siden de andre valgene er bare kallenavn uten noen link og anonym.

Betty Boom sa...

Iversen: Skjønner!

trine40 sa...

Jeg blir værende på blogspot, syns det er greit. Skriver jo først og fremst for min egen del.

Betty Boom sa...

Trine: Tro det eller ei, det gjør faktisk jeg og (gjelder begge deler :)

Anonym sa...

Blogger/blogspot er helt topp :o) Jeg har brukt det i 2 år og ser ingen grunn til å skifte over til noe annet. Spesielt liker jeg utseendet og layouten på bloggene i blogspot. Ikke minst også det faktum at du kan redigere layouten alt du lyster og uten å måtte betale noe. At man ikke får lov til å legge igjen sin egen blogglink, er ikke sant, så jeg skjønner ikke hva Iversen sikter til der. Klikk på navnet mitt og se da vel! Nei, ingen slår Blogger/blogspot!
:D

Laila sa...

Hehe, disse to var kule:

Moren din? - Uenig
Sivilstatus? - Elsket


:D

Sylvi sa...

Bloggen din oser POWER!!!! Jeg fant deg via Marte. Jeg tror vi har endel like erfaringer og den samme viljen til å komme oss videre og fremover :-D Håper det er greit at jeg linker deg.

Klem

Betty Boom sa...

Laila:Jeg synes blogspot funker fint jeg og. Du har jaggu rett i at det ofte er tøffere layout på blogger sine...

Linket deg!

Sylvi: Welcome, jeg linket deg også. Liker hverdagsblogger :)

Iversen sa...

Laila: Supert at du orka å lese nesten alt jeg skrev.

Jeg kan forklare litt nærmere. Ikke alle klarer (eller vet at de kan få til) å fikse kommentarfeltet sitt i blogger slik at besøkende fra for eksempel wordpress-blogger drevet på eget domene får lagt igjen linken sin uten å skrive html i navnefeltet (noe ikke alle er så fantastisk gode til, det er tross alt en grunn til at man blogger hos en vert, og ikke på egen nettside). Ikke misforstå meg her, om man blogger på wordpress.com, livejournal eller blogger - da er ikke dette noe problem i det hele tatt. Det samme gjelder for folk som kan litt html. Problemet er at man ikke gjør det så enkelt som man burde.

At du ikke forstår dette er jo mildt talt overraskende, siden du ikke har klart å la alle legge igjen lenken sin hos deg selv en gang (uten å bruke html).

Personlig syns jeg ikke det er så ille å signere med blogger-kontoen min, det er ikke alfa og omega for meg å kommentere for å få besøk. Dessuten har jeg en lenke videre til bloggen min inne på blogger-profilen (noe ikke alle får til, av en eller annen grunn).

Et godt eksempel på et bloggerkommentarfelt som er åpent for alle finner du på rolerbloggen.blogspot.com, der har Esquil klart å legge til en mulighet for å kommentere med navn/nettsted. På den måten kan selv onkelen min, han som ikke kan html, legge igjen en kommentar med lenke tilbake til sin egen blogg.

Iversen sa...

Og så tok det tre minutter før jeg ser at blogger har ordna hele problemet uten å vise det til andre enn de som sjekker. Nå spretter jo nettadressefeltet frem i det man krysser av for å kommentere med kallenavn. Slik var det ikke i starten, like etter at blogger endret kommentersingssystem.

Da er det ikke annet å gjøre enn å beklage til Laila, og Betty for å ha brukt masse plass på å snakke tøv i kommentarfeltet hennes. Dårlig research fra min side der.

Betty Boom sa...

Iversen: welcome to my life :) Vi henter oss inn og vi hiver oss ut på igjen... går veldig bra dette.

Anonym sa...

Jeg vil jo være på blogspot men kommer søren ikke inn lenger. Tekstene mine blir lagt på en helt ny blogg. (Blogger). dE HAR LURT MEG. Aner ikke hvordan jeg får slettet den og kommet meg "hjem" igjen. Råfrustrert!
Ingunn

Betty Boom sa...

Ingunn: De har lagt om hele systemet. Hvis du legger igjen en kommentar hos Bernt, så kan han sikkert veilede deg til orden i sakene.

B