torsdag 24. januar 2008

Dagen i omvendt kronologisk rekkefølge!-------------- Vært i studio hos Marte i dag. Hun skal ta konfirmasjonsbilder av John Arvid, og vi hadde en liten forhåndsbreafing. Ingen tvil om at han trives foran kamera. ----------------------------------- Dette er bilder jeg tok med mitt kamera, bare vent til dere får se Marte sine. Her er det utprøving av Matrix posisjoner. Jeg gleder meg til konf. bildene. Han vil ha dress, frakk og et bilde med pistol. ----------------------------------- Artig! ---------------------------- Så var det min tur, med shoots til UT Å FLYYY! --------------------------- Ut å FLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ------------------------------- Jeg har vært på ski i dag, det var tungt. Hadde en hard treningsøkt i går og konsert. Det regnet og klabbet under skiene og plutselig ble det bakglatt. Da jeg kom til Estenstadhytta hadde de stengt ennå det stod på nettet at de var åpen i dag. Jeg ble så forbanna at jeg kastet snøballer på vinduene, da fikk jeg kjeft. Men han smilte da han kjeftet altså, kanskje ikke veldig vanlig at voksne damer kaster snøballer på kafevinduene :) ------------------------------------ Var på prøveforelesning med Inge Kvaran i dag. --------------------------- Gratulerer Doktor! Viktig tema. Spesielt å være der i dag etter eksponeringen i går, men det var fint! ---------------

God kveld,

Betty

13 kommentarer:

Anonym sa...

Dress, frakk og pistol på konfirmasjonsbildene?

Betty Boom sa...

John: Ja, hvorfor ikke, vi lever jo i 2008.... nei, det blir vel bare som et morsomt ekstra bilde det der.

Men det blir ikke mye fjord og fjell, eller trær og blomster, men mere som han ønsker det selv... og det er urbane greier.

Skippern sa...

Blir spennende å se bildene. Synd vi ikke kan komme i konfirmasjonen, men tror grunnene våre er gode nok. Regner ikke med å se noe familie nedover til dåp/navnemarkering/whatever det blir heller. Fikk du den rette lenken til bloggen til Lis?

=Anja sa...

Hva med konfirmasjonsbilde i full paintballutrustning???

Betty Boom sa...

skippern: lenken funket, artige bilder! men det med fotsporet og magen var manipulert selvsagt!? Skulle legge igjen en kommentar, men da måtte jeg ha mailadressen hennes og den har jeg ikke.

Blir nok en stund til at vi kommer alle fem, må satse på å få John Arvid og din far dit i første omgang. Og navnedag da, behøver jo ikke å være så fjernt, men nå skal jeg legge av, så jeg ikke planlegger deres :)

Anja: skal foreslå det :)

frikke sa...

Så flink du er til å komme deg ut på ski! Jeg har ennå til gode å komme meg ut på min første langrennstur i år. Er jo en av de beste måtene å få rørt seg på synes jeg :) Mulig det skjer i helgen.

Forresten, det blir helt sikkert veldig tøffe konfirmasjonsbilder!

Betty Boom sa...

Frikke: Den første turen er værst, det er vel det en vet og derfor lar det være, utstyret må frem, ting må være i orden blabla

det skal bli knallbilder til konfen :)

Tonita sa...

Bonusbilde blir bra. Sikkert det artigste å se tilbake på, - om 15 år!

Betty Boom sa...

Tonita: Nesten så bonusbilde skulle komme først...lissom! God helg

Alice sa...

Hehe. Jeg tror det blir tidenes kuleste konfirmasjonsbilde!

Betty Boom sa...

alice: takk...akkurat nå fikk jeg lyst til at det skulle bli tidenes kuleste konf bilde...Marte ordner med det :)

Anonym sa...

Aaaahhh - herlig å se igjen løypa til Estenstadhytta - der har jeg gått mange ganger! For veldig, veldig lenge siden! :-))

Betty Boom sa...

Goodwill1: ikke favorittløypen min, men okei for det. Håper du får gå ski der du er :)