fredag 4. januar 2008

Hardt Arbeid!------------- Dette bildet er fra 40 årsdagen min, 4 år siden. Her var jeg 70 kilo. Jeg var fornøyd med at jeg greide å komme meg til 70 kilo akkurat den måneden, og det må da være mulig igjen, med litt hardt arbeid. ------------------------------- Alt føltes lettere rundt 70 kilo, jeg trenger ikke være noe mindre enn det. Da er jeg likevel kraftig, men lett i kroppen. --------------------------- Dette bildet er fra 2000, da var jeg 68 kilo. Det trenger jeg ikke være, men å se 7 tallet på vekten igjen, det skal jeg få til. ----------------------------Jeg har på meg sats sjekken igjen. Sats-sjekken er et måleinstrument som bæres på armen i en gitt testperiode, oftest 3 døgn. I løpet av disse 3 dagene måler sats-sjekken temperaturforandringer i huden, svetteutskillelse m.m. Ut i fra dette registreres det;
Aktivitetsnivå i løpet av dagen
Intensitet og kaloriforbruk under trening
Søvnkvalitet
Energiforbruk per dag i kcal.

Nå tar jeg mine steg mot den fysikken jeg ønsker å inneha. Så nå tygges det epler og makrell i tomat på brødskivene etc. Har gått minst en time per dag, i tillegg til intervalltrening annen hver dag. Startet for 3 uker siden, men spiste selvsagt mere i julen enn jeg gjør nå. Har ikke gått opp ihvertfall. Som 40+ så koster det mere å gå ned i vekt, enn for 20 år siden, ergo må det mere bevegelse til i hverdagen.----------- Jeg tar Sats-sjekken fordi det er lettere å tilpasse et treningsopplegg og psykologisk forstå nødvendigheten av de ulike øvelsene. Den gir konkrete tall på eget søvnmønster, aktivitetsnivå, hvileforbrenning og treningsintensitet. --------

Jeg vil være i form!!!!!!!!!!

God kveld,

Betty

10 kommentarer:

Marit sa...

Jeg er stolt av å ha deg på veggen, Betty! Du skal pryde den i en hel måned, tenk. Godt å være tilbake også, og når det kommer til å være i form - jeg vil også! Mandag begynner skolen igjen og jeg har en plan; Jeg skal gå til og fra skole hver eneste dag, og Møllenberg-Rotvoll er jo et lite stykke. Ca 1 1/2 time med powerwalk hver dag. Med deg som motivasjon skal jeg nok få det til. Godt nyttår til deg også! Helt ærlig så er jeg glad hverdagen har startet opp igjen, har savnet den litt. Vi skrives!

Klem, Marit

trine40 sa...

Har vært inne på tanken om å gjøre meg fysisk sterk jeg også - trente aktivt på spenst ei god stund og kjente det virket inn på psyken også. Styrke både inni og utenpå.

Grunnen til at jeg måtte slutte ei stund var betennelse i hofteleddene, det ble vanskelig å begynne på nytt igjen.

Jeg kjenner behovet melder seg på nytt, og kanskje jeg nå skal få ræva i gir and make it happen.

Ha en super dag!

Betty Boom sa...

Marit: Takk, og fint å ha deg tilbake. Dette er våres år, Marit! På julaften var det en tolk i Vår FrueKirke der når vi spilte, går det døve folk på konserter eller?

Trine: Det er helt livsnødvendig med styrke både inni og utenpå. Lett å gi seg med trening, når "noe har kommet i veien", eller fortsette etterpå.

Må inrømme at det gjør litt vondt og at det er litt tiltak, men jeg gjør det!!! Og skal faen meg ikke gi meg denne gangen. Tøre å Lykkes :)

Betty Boom sa...

Kom igjen, Trine. Make it Happen!!!!

Monica sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Monica sa...

Du har alltid mange ord og skriv godt, men eg har utfordra deg i bloggen min ...

Utfordring!

Betty Boom sa...

Monica: Artig. Skal skynte meg inn på siden din :)

spindellett sa...

Ja, det er et sabla hardt arbeid, men uendelig godt når man har fått trent. Sjøl har jeg vært litt nedfor noen dager (det var et understatement), og slikt noe setter seg rett i prolapsen min som ikke har vært under kniven, og gjør den bare enda verre, og da er ikke løpetrening det jeg bør satse på akkurat da. Har hatt mest lyst til å spise sjokolade og drikke meg dritings noen dager faktisk, men det kan man jo ikke, oppegående dame som man her. Her er det bare å bite tenna i sammen og komme seg opp og ut igjen. Vi får stå på alle kvinns!

Betty Boom sa...

VIBEKE: MAN KAN JO DRIKKE SEG DRITINGS EN GANG I BLANT, OG SPISE SJOKOLADE OGSÅ...MEN DET HJELPER IKKE MYE HVIS DET ER Å KOMME I FORM SOM ER GREIA DA, OG LAR MAN VÆRE SÅ GÅR EN FORTERE TIL VERKS PÅ PLANEN.

Vi hadde en legomann med navn Ole, som har lagt i Stoltsen noen uker, i dag ble han hentet ut for å reise videre, geo-cashing, tenker alltid på deg når Stoltsen blir tema. Kanskje du kan ut å gå i stedet for å løpe? Du må pese på sykehuset, så du får ordnet prolapsen.

S10ne sa...

Du kommer i form Betty - garantert! Du er kjempeflink!!!!!

Stå på!